Vyspite sa do krásy: Desať prípravkov, ktoré vás skrášlia aj počas noci

Spánok je jednou z najdôležitejších aktivít v prípade regenerácie nášho tela aj duše. A nielen to - spánok je skvelý aj pre krásu.

13.04.2015 15:00
Spánok Foto: ,
Spánok je dôležitý pre našu fyzickú aj psychickú kondíciu. A tiež pre krásu. Je to aj najčastejší recept hviezd na to, ako si uchovať dlho svieži a mladistvý vzhľad.
debata

Nejedna hollywoodska hviezda v rubrike o svojich receptoch na krásu, nezabudne na slovíčko spánok. Hoci každému z nás je jasné, že bez patričnej starostlivosti by výsledky asi také dokonalé neboli.

Ale to je dobré uvedomiť si aj pri nás samých. S pribúdajúcim vekom si možno uvedomujete, že ráno vstávate celá „dotlačená a pokrčená“ a niekedy trvá aj hodinu, kým sa dostanete do pohody a stavu, s ktorým ste spokojná. Zamysleli ste sa však, že to môže byť spôsobená aj absenciou ošetrujúcich prípravkov v nočnej starostlivosti?

Nočný krém by mal byť súčasťou výbavy každej dámy, ktorá si už začala uvedomovať, že jej pokožka stráca elasticitu a začína bojovať s prvými príznakmi starnutia. Najnovšie je napríklad na trhu aj krém, ktorý sľubuje pre pleť efekt hlbokého spánku – teda výraznú regeneráciu v hlbších vrstvách pokožky. Niekedy je, samozrejme, vhodnejšie sérum, prípadne len očný krém alebo gél, ktorý regeneruje unavené očné okolie počas spánku. Otestovať si to musíte sama.

Noční pomocníci sa pritom neobmedzujú len na tvár. Telu pomôžu rozličné spevňujúce mlieka či oleje, skvelé je tiež používanie krémov na ruky, ktoré práve počas noci dokážu ruky najlepšie zregenerovať. A v neposlednom rade netreba zabúdať na vlasy. Týka sa to najmä žien s oslabenými či suchými a zničenými vlasmi, ktoré potrebujú intenzívnu hĺbkovú výživu. Rozličné spreje či emulzie, ktoré sa nanášajú na celú noc môžu pomôcť. Naše tipy si pozrite nižšie – po kliknutí na ikonku (otvorte v novom okne) si môžete výrobky pozrieť detailnejšie.

zväčšiť Starať sa o telo a tvár môžete aj počas spánku.... Foto: SHUTTERSTOCK, archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
nočná starostlivosť - koláž - kozmetika, Pantene, Shiseido, Oriflame, Ziaja, Nivea, Redken Starať sa o telo a tvár môžete aj počas spánku. Vhodná kozmetika, či už pleťová, ale aj vlasová dokážu naozaj priniesť zmeny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #pokožka #krém #gél #nočná starostlivosť

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....