Lepidlo na perách a mastná hmota na hlave! Áno, stáva sa to často

Bohužiaľ, nie všetky sľuby z reklám sa v praxi skutočne splnia.

09.04.2015 07:00
vlasy, problém, lupiny, starostlivosť Foto:
Ach, zasa ste natrafili na zlý produkt.
debata

Sľuby v reklamách či na plagátoch sú jedna vec, ale skutočnosť je častokrát badateľne iná. Najmä, čo sa kozmetických výrobkov týka. Poznáte to aj vy?

Mastná hmota namiesto vlasov
Na obale vášho lesku na vlasy v spreji bolo jasne napísané: na všetky druhy vlasov. A tak ste po tomto výrobku s radosťou siahli, aby sa vaše jemné vlasy bez života aspoň leskli, keď už nič iné. Ale čo čert nechcel, po aplikácii sa na vašej hlave objavio niečo, čo ani zďaleka nepripomínalo krásne vlasy. Splihlé, mastné a zlepené čudo celkom zodpovedalo tomu, s čím ste vyrazili von.

Lepidlo na mušky
Ultra lesk! Jednoduchá aplikácia! Dokonale zvodné pery! A tak nedočkavo aplikátorom nanášate na vaše pery lesklú hmotu a utekáte do práce. A po pár minútach sa začnú diať veci. Na perách sa vám zachytia nielen čiastočky prachu lietajúce vzduchom, ale poľahky sa prilepí aj menší hmyz. Lesku sa nedá len tak zbaviť a z pier si ho musíte doslova „zodrieť“ papierovou vreckovkou.

Novinky bodujú
Po náročnom testovaní ste našli produkt, ktorý vám vyhovoval. Chodili ste si poň s pravidelnosťou, ktorá vás upokojovala. Už nemusíte nič skúšať, je pre vás ako stvorený! A teraz? Stiahli ho z predaja! A na jeho miesto nastúpili „skvelé“ novinky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #problém #kozmetika #pery

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...