Tri triky v líčení, ktorými si uberiete pár rokov!

Líčením môžete tvár pozdvihnúť a dodať jej vylepšené kontúry či vzhľad. Dokonca si môžete správnym postupom ubrať pár rokov. Ako na to?

02.04.2015 17:00
pery - líčenie - zrelá žena Foto:
Pomôcť si tiež môžete šikovným trikom, keď pery nalíčite dvoma farbami.
debata

1. Pery

Problémom s pribúdajúcim vekom býva strata objemu pier. Ak ich budete líčiť tmavými a matnými rúžmi, ešte zdôrazníte stratu objemu. Namiesto temných tónov voľte radšej telové odtiene s pridaným leskom. Pomôcť si tiež môžete šikovným trikom, keď pery nalíčite dvoma farbami. Tmavšiu naneste na celé pery a kontúru, svetlý tón do stredu. Lesk tiež pomôže.

2. Oči

Problémov pociťujeme viacero – vačky pod očami, zapadnuté viečka, zvrásnené viečka. Na posledné dve spomenuté je ideálne použiť svetlejšie a telové tóny s metalickým nádychom. Skvelo fungujú bronzové či zlatisté odtiene, ktoré viečko opticky podvihnú. Vyhnite sa očným linkám. Na vačky pod očami zaberie korektor, ale v súčasnosti sa už dajú kúpiť rozličné chladivé či regeneračné náplaste na oči, ktoré poskytnú do pár minút pomoc na unavené a ochabnuté očné okolie.

3. Obočie

S vekom redne. Práve plnšie, hustejšie obočie však dodáva tvári mladistvý vzhľad. Pomôžte si teda ceruzkou na obočie. Nepoužívajte ťažkú čiernu, na trhu sú k dispozícií odtiene hnedej, budú vhodnejšie. Ideálne je ladiť farbu tužky s odtieňom vlasov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #líčenie #trik #ubrať si vek

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...