Citrón, mäta, žuvačka - tri farby, ktoré musíte skúsiť! Napríklad takto

Výraznejšie farebné tóny v jarnom stylingu by rozhodne nemali chýbať. My sme pre vás vybrali nasledujúce tri.

26.03.2015 13:00
debata

Citrónová

zväčšiť Citrónová farba je osviežujúca, žiarivá a...
tri farby sezóny - oblečte sa do citrónovej Citrónová farba je osviežujúca, žiarivá a výrazná. Ženy sa jej zvyknú obávať, ale v správnych kombináciách sa môže zaradiť medzi ich najobľúbenejšie. Nebojte sa monochromatický kúsok zmixovať s dvoma rozličnými vzormi. V tomto prípade sme vybrali abstraktne porozhadzované bodky spoločne s retiazkovým námorníckym vzorom na kvalitnom kabáte. Sivá kabelka obstojí a pre zintenzívnenie efektu môžete tentoraz vyskúšať aj žiarivý citrónový tón na teniskách. Nová kolekcia Adidas Supercolor, za ktorou stojí Pharrell Williams, k tomu priam zvádza.

Žuvačková ružová

zväčšiť Pudrová ružová je jedna vec, ale tóny sýtejšej... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
tri farby sezóny - oblečte sa do žuvačkovej ružovej! Pudrová ružová je jedna vec, ale tóny sýtejšej žuvačkovej ružovej sú neprehliadnuteľné. Tento odtieň krásne kooperuje s pokožkou a zjemňuje ju. Pri mixovaní v rámci stylingu sa však nebojte trošku "pritvrdiť" - napríklad pridaním farby indigo. Pastelové tóny sa dobre kombinujú s kvetinovými dezénmi. Rozhodne sa nemusíte snažiť hľadať dva identické vzory, naopak skúste napríklad kvetinový "miš-maš.

Pepermintová

zväčšiť Pepermintová farba patrí medzi obľúbené... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
tri farby sezóny - oblečte sa do pepermintovej Pepermintová farba patrí medzi obľúbené pastelové odtiene. Dá sa nosiť na romantickú nôtu, ale my sme pre vás vybrali ležérnejší look. Základom sú dva pepermintové kúsky - luxusný top so zdobeným golierikom a uvoľnený úplet. Pridajte k nim jednoduché a mierne sprané džínsy. Môžete ich vyhrnúť, aby jemne odhaľovali lýtko. Metalický kabát vyzerá skvelo a originálne. Tenisky s flitrovaným dezénom v bielej farbe sú akoby neutrálne, ale pri bližšom skúmaní odhalia ďalší zaujímavý prvok stylingu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #inšpirácia #farby #styling #ružová #look #jar-leto 2015 #citrónová #pepermintová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...