Tieto módne doplnky vám zvýšia sexepíl

Každá žena sa narodí s istou genetickou výbavou aj dávkou sexepílu. Ten môžete ľubovoľne zvyšovať módnymi doplnkami nielen do postele.

19.03.2015 15:00
Lodičky na vysokom podpätku Foto:
Lodičky na vysokom podpätku vždy vzbudzovali v mužoch sexuálnu túžbu.
debata

Každá si vie do spálne obliecť sexi háby, ale byť magnetom mužov aj mimo intímneho priestoru, to zvládnu len skutočné dračice. Oddnes k nim môžete patriť-

Kabelka

Jednoznačne červená. Predstavuje mávadlo, ktorým sa odlíšite od ostatných žien, čo nosia bežné farby. Červená kabelka nemusí byť vulgárna, ale upúta o polovicu viac pohľadov. Profesor Steven G. Young sa venoval problému zvýraznenia sexepílu a z jeho výskumov vyplynula červená kabelka ako veľmi úspešný módny doplnok, ktorý by mala mať každá slobodná žena vo svojom šatníku. Pre prípad, že by sa rozhodla dať s niekým dokopy.

Topánky

Napriek módnym vychytávkam u mužov vedú vysoké podpätky. Žiadne balerínky, tenisky ani dámske mokasíny. Palivo pre sexepíl sú čierne topánky s červenou podošvou. Opäť Steven G. Young potvrdil, že červená na žene je pre mužov pudovou záležitosťou. Pozor, nefunguje však neobmedzene. Červená robí ženu viac sexi len u mužov, ktorým by sa páčila aj bez nej. Nemusíte teda zúfať, že s vyzutím topánok s červenou podošvou sa stanete nezaujímavou. Ide skutočne len o sexepílovú nadstavbu.

Podväzkový pás

Sexepíl ženy sa zvyšuje o viac ako 100%. Podväzkový pás je považovaný za spodnú bielizeň, ale zároveň móda dovoľuje, aby bol viditeľnejší. Ak ho uvidí partner, zvýšite si atraktivitu na počkanie. Tento trik pritom nefunguje len na nových partnerov, ktorých vám život prihrá do cesty. Vie vzbudiť vášne aj u stabilného partnera.

Odhalene zahalená

Sieťované šaty vo výstrihu, alebo na chrbte, prípadne priesvitné legíny. Dnes je móda liberálna a máte na výber viacero modelov, ktoré niečo naznačia, ale v podstate nič neukážu. Žena s odhaleným výstrihom je menej atraktívna ako tá istá žena, ktorá má rovnako hlboký výstrih, ale je zahalený jemnou sieťkou. Muži milujú tajomstvá a práve sieťka je veľmi tajomným kúskom odevu. Muž má záujem vidieť viac, dozvedieť sa viac, preskúmať tajomné územie. Preto budete atraktívnejšou ako všetky ostatné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #sexepíl #doplnky #príťažlivosť

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...