S olejom dokážete na pleti zázraky. Toto sú jeho benefity!

Na používanie pleťových olejov si slovenské ženy ešte stále zvykajú. Mýty, ktoré sa spájajú s týmto produktom, sú však zbytočné.

16.03.2015 17:00
olej - pokožka - olejová starostlivosť Foto:
Olejová starostlivosť o pokožku sa za posledné roky posunula naozaj výrazne pozitívnym smerom a môžu si ju dopriať aj dámy, ktoré nemajú suchú dehydratovanú pleť.
debata

Hoci mnoho žien sa domnieva, že olejová konzistencia pleť zaťaží a zanechá ju mastnú a nie je dobré nanášať ju na inú než suchú pleť, odborníci oponujú. Kvalitné pleťové oleje sú totiž vytvorené tak, že sa často hodia naozaj na každý typ pleti (opatrnejší treba byť akurát pri problematickej). Výsledkom nie je žiadna mastná a lesklá tvár (teda, ak náhodou nepoužijete prípravku priveľa), ale jasná a rozžiarená pokožka.

Olejové prípravky sa veľmi často používajú v módnej brandži a v zákulisiach prehliadok, kde dievčatá potrebujú získať jas a zdravší vzhľad. Pri tom sa výpočet pozitív nekončí. Napríklad sa dá oceniť, že pri oleji na tvár stačí naozaj len pár kvapôčiek. Jeho nanášanie sa spája s jemným masírovaním tvárových partií, čím sa aktivujú svaly, dochádza k bunkovej výmene a pokožka zvyšuje svoju elasticitu.

Čoraz populárnejšie sú v poslednom čase aj olejové čistiace prípravky na pokožku tváre. Tie sa špecializujú na hĺbkové čistenie a zároveň vyživenie suchej pleti. Navrhnuté sú pritom tak, aby pokožke dodávali potrebnú hydratáciu a zjemňovali ju.

Pár tipov, ako pridať olejové prípravky do vašej pleťovej starostlivosti

Olejová starostlivosť o pokožku sa za posledné...
Hydratačný pleťový olej s olivovým olejom...
+7Olej na pleť Clarins Blue Orchid Face Treatment...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť #pleť #olej #pokožka #pôvab #jas

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...