Päť najhorších zlozvykov pre vašu tvár! Toto jej už nerobte

Starostlivosť o pleť sa dookola omieľa v magazínoch aj na webe. Ale ako to naozaj zvládajú ženy?

14.03.2015 11:00
Maskara Foto:
Priveľa maskary nevyzerá pôvabne, mnoho žien však pri zvýrazňovaní mihalníc nedokáže prestať.
debata (1)

Nuž, ako ktoré. Stále sa nájde dosť takých, ktoré dokážu potrápiť svoju pokožku nepeknými zlozvykmi. A často si to ani neuvedomujú. Možno si myslíte, že vy k nim určite nepatríte, ale pre istotu… čítajte ďalej.

Čo pleti určite nerobiť!

  1. Ísť spať neodlíčená je pre pokožku vyslovene škodlivý návyk. Pleť nedýcha, je zanesená a znečistená po celom dni. Podpisuje sa to na jej vzhľade, kondícii a tiež „veku“.
  2. Používať na tvár prípravky, ktoré na to nie sú určené. Napríklad telové mlieko nie je vhodné na pokožku tváre. Teda, ak nechcete docieliť upchaté póry.
  3. Tetovanie obočia, očnej linky či kontúry pier – kedysi boli mimoriadne populárne. Ak sa vám podarilo neskočiť na vlnu tohto trendu, ďakujte bohu.
  4. Nanášať si priveľa mejkapu či korektora v konečnom dôsledku neurobí vašej pokožke dobre, no predovšetkým to zmení vás samotnú. Ak nechcete, aby o vás hovorili, že si s každým nalíčením nasadzujete masku, nanášajte s mierou.
  5. Rovnaká múdrosť o množstve platí aj v prípade maskary. Nanášať si hrubú vrstvu, ktorá urobí z mihalníc ťažký čierny závoj naozaj nevyzerá príťažlivo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pleť #mejkap #pokožka #zlozvyk #mihalnice

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....