Vymažte si kruhy pod očami silou prírody

Tmavé kruhy pod očami sú nepriateľom každej ženy. Na rozdiel od čiernych nechtov nepôsobia ani trochu sexi.

21.02.2015 14:00
avokádo, pleťová maska, kozmetika Foto:
Pravidelná maska z avokáda prinesie svoj úžitok.
debata

Vďaka babským receptom už možno raz a navždy zahodíte korekčné tyčinky. Žiadna chémia, žiadne radikálne zmeny, stačí len oprášiť prírodné recepty.

Rajčina a citrón

Vynikajúci a spoľahlivý liek na odstránenie tmavých kruhov. Stačí zmiešať lyžičku paradajkovej šťavy s lyžičkou citrónovej a opatrne aplikovať pod oči. Pozor, aby sa zázračná tekutina nedostala do oka. Zmes nechajte pôsobiť aspoň desať minút a umyte vodou. Kúru si dajte dvakrát denne a kruhy do pár dní zblednú.

Uhorka

Poznáte vtipné obrázky žien s plátkami uhorky na očiach? Tak tie rozhodne nemajú problém s kruhmi pod očami. Uhorku z chladničky nechajte na vieškach pôsobiť aspoň 15 minút a temnota spod očí sa bude veľmi rýchlo strácať.

Čajové vrecúška

Nie hocijaké. Najlepšie harmančekové. Pokojne si z nich pripravte čaj, ale hneď ich nevyhadzujte. Uložte ich do chladničky a následne si ich dávajte ako obklad na kruhy pod očami. Pri pravidelnom používaní uvidíte veľké a dlhotrvajúce zmeny.

Ľadová voda, alebo mlieko

Vznik kruhov pod očami má mnoho dôvodov. No rovnako mnoho receptov, ako ich zosvetliť. Medzi najjednoduchšie patria obklady zo studeného mlieka, alebo ľadovej vody. Tým sa ich výskyt takmer úplne eliminuje. Platí však, že nič nie je okamžité a treba sa procedúre venovať viac ako jeden týždeň.

Avokádo

Patrí k najliečivejším plodinám na svete. Nielenže prospieva vášmu telu z vnútra. Je skvelé aj ako obklad na oči s kruhmi. Aplikujte plátky avokáda na tmavo zafarbené miesta a pravidelná maska z avokáda prinesie svoj úžitok. Pozor, ak ste na avokádo alergická. Vtedy si zvoľte radšej inú metódu z nášho itinerára.

Meditujte

Veľmi účinný a moderný spôsob terapie na kruhy pod očami. Meditácia a hlboké uvoľnenie prináša telu len pozitíva. Menej stresovaní a viac usmiati ľudia trpia štatisticky omnoho menšou temnotou pod očnými viečkami. Prečo sa k nim nepridať?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pleťová maska #prírodná kozmetika #kruhy pod očami

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....