Takto si líčením nechtiac pridáte roky!

Vetu "vyzeráš unavená!", žiadna žena nepočuje rada. Ak sa s ňou stretávate, možno "páchate" jednu z týchto štyroch chýb. A vaša pleť vyzerá staršie...

25.02.2015 11:00
líčenie Foto:
Líčte sa tak, aby ste vyzerali mladšie.
debata

Nepoužívate hydratačný krém

Žiaden? Potom ale vedzte, že suchá pleť pôsobí bledo, navyše sa rýchlo objavia vrásky. A – vy pôsobíte unavene a tým pádom automaticky staršie.
Tip: Vyberte si hydratačný krém s ochranným faktorom. Ten nielen pokožku zvlhčí, ale aj ochráni pred slnečnými lúčmi. A tiež pred čím? Pred predčasným starnutím!

Nevhodný make-up

Príliš veľa make-upu alebo odtieň, ktorý k vašej pleti nepasuje – to sú pri líčení absolútne prešľapy. Nielenže vám tmavší make-up pridáva roky, ale vám počas dňa bude viac vidno vrásky.
Tip: Čím ste staršia, tým ľahší by ste mali voliť make-up. Ak chcete nájsť ten najvhodnejší odtieň, neskúšajte ho na zápästí, ale na čeľusti. Preskúmajte sa dôkladne v zrkadle. Iba ak make-up splýva s vašim prirodzeným tónom pleti, je ten pravý pre vás.

Žiadne líčka

Kto chce vyzerať mlado a sviežo, nevynechá rúž a(ni) líčka. Príliš málo farby na pleti spôsobuje nudu, tvár je nevýrazná a „bez života“.
Tip: Nemusíte si na líca maľovať obrovské otrasné „jabĺčka“. To nie. No len keď si na líca štetcom nanesiete len trochu farby, už budú vyzerať celkom inak. Vyskúšajte, porovnajte!

Príliš výrazné očné linky

Vaše oči budú malé a unavené. Ak navyše spávate málo, krvou podliate oči ceruzkou ešte podčiarknete.
Tip: Na dolné viečko naneste radšej bielu alebo telovú linku, aby ste oči „otvorili“. Na horné viečko, ak máte oči malé, nenanášajte čiernu, ale hnedú alebo trblietavú zlatú farbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #čeľusť #rúž #vrásky #hydratačný krém #make-up #suchá pleť

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...