Nebojte sa kociek: Oblečte si gingham vzor - hit jarných mesiacov!

Preslávila ho slávna Brigitte Bardot, ktorá sa v šatách s týmto vzorom dokonca vydávala. A teraz sa "gingham" v plnej sile vracia do šatníkov bežnej ženy.

18.02.2015 07:00
debata
Gingham vzor sa vrátil v plnej sile túto jar. Foto: Gant Rugger
gingham vzor - kocka - trend - jar-leto 2015 Gingham vzor sa vrátil v plnej sile túto jar.

Reč je o kockovanom vzore na šatách, ktorý je známy aj pod názvom gingham. Ak ho opísať zjednodušene, predstavte si tradičný obrusový vzor z jednoduchých dvojfarebných kociek. Jeho úderná jednoduchosť si vydobyla miesto v kolekciách ateliérov ako Bottega Veneta či Diane von Furstenberg. A odtiaľ bol už len krok na pulty obchodov s oblečením pre masy.

Gingham vzor sa vrátil v plnej sile túto jar.
Dámska blúzka s gingham vzorom - predáva Marella.
+9Dámsky kardigan s gingham vzorom - Carven,...

Hoci na prvý pohľad pôsobí príliš jednoducho a ležérne, možno priam vidiecky – ginghamový vzor sa dá kombinovať na niekoľko spôsobov. Pri klasickej košeľovej blúzke si uchováte skôr triezvejší a pragmatickejší dojem. Košeľové šaty sú už o poznanie ženskejšie – ba čo viac dodávajú nositeľke mladistvejší a nežnejší dojem. Veď si len spomeňte na slávnu ikonu filmového plátna, ktorá podobné kúsky spopularizovala kedysi vo svete. Vyzerala v nich skvelo a budete aj vy.

zväčšiť Dámska blúzka so zväčšeným gingham vzorom -... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Košeľová blúzka Reserved, sandále na šnurovanie - predáva Asos, košeľové šaty Zara, dámska košeľa Gant, nohavice Michael Kors, lodičky Marc Jacobs, kabelka Dolce & Gabbana. Dámska blúzka so zväčšeným gingham vzorom - predáva New Yorker-

A ak sa náhodou necítite na výraznejší odevný kus, určite to skúste aspoň s doplnkami. Kabelky, lodičky, balerínky či napríklad opasky s gingham vzorom – to bude pre vás to pravé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #jar-leto 2015 #gingham vzor #kocka

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...