Babičkine zázračné rady pre krásu! Len ich vyskúšajte

Rokmi overené recepty sú stále účinné. Neveríte?

17.02.2015 09:00
spánok, relax, oddych Foto:
debata

Hodvábny vankúš pod hlavou

Hodvábna obliečka na vankúš síce nepatrí medzi najlacnejšie, ale oplatí sa. Prečo? Po prvé, naozaj jemná tkanina sa neotláča na pokožke tváre a ráno sa zobudíte s hladučkou pleťou. Po druhé, vlasy nie sú nabité statickou elektrinou. A po tretie, spíte ako na jemnom obláčiku.

Stará dobrá vazelína

Zima je v plnom prúde a doplácajú na ňu aj ruky. A pritom stačí obyčajná vazelína a koža na rukách bude opäť jemná a hladká. Môžete si ruky natrieť vazelínou a navliecť na ne jemné rukavice, počas noci bude koža regenerovať.

Zázračný olivový olej

V dobe, keď ešte nebolo také nepreberné množstvo kozmetických produktov, patril olivový olej k top produktom starostlivosti o pokožku. A nič zo svojich kvalít rokmi nestráca. Raz za mesiac si doprajte kúpeľ vo vode s olivovým olejom a mliekom. Po kúpeli kožu len jemne poutierajte, nedrhnite ju, aby sa olej lepšie vstrebal. Olivový olej skvelo poslúži aj na suchú pokožku na tvári, kúpte si kvalitný, za studena lisovaný.

Plátky zemiaku stačia

Tmavé kruhy pod unavenými očami? Aj tu je ľahká pomoc. Stačí si na tenké pláky pokrájať zemiaky, poukladať pod oči a niekoľko minút relaxovať. Keď je sezóna paradajok, takúto službu ponúkajú unaveným očiam aj krúžky paradajky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zázrak #pokožka #vankúš #Babička

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...