Pery a zuby v tip-top stave. Ako na to?

Vyšperkujte svoj úsmev! S týmito jednoduchými trikmi zaistíte, že vaše pery a zuby budú vyzerať úchvatne. Na ceste za úsmevom vám už nič nebude stáť v ceste.

11.02.2015 09:30
pery, zuby Foto:
Sexy pery, zdravé zuby. Kto by po takej kombinácii netúžil.
debata

Pomasírujte aj ďasná

Aspoň dvakrát denne si zuby poctivo vyčistite. Nezabúdajte pri tom na masáž ďasien. Najefektívnejšia je osvedčená elektrická zubná kefka. Okrem iného lepšie vyčistí medzizubné priestory. Ani v tomto jej mechanická kefka jednoducho nemôže konkurovať.

Použite ústnu vodu

Problém ľudí, ktorých trápi zápach z úst, tkvie často na jazyku. Baktérie, ktoré ho obsadia, produkujú zlúčeniny síry, ktoré sú za nepríjemný zápach zodpovedné. Ústnou vodou si účinne vypláchnete ústa aj hrdlo a vyčistíte ňou aj priestory, kam sa kefka nedostane. Ústna voda navyše bráni zápalu ďasien. Pravidelné používanie medzizubných kefiek a zubných nití je ideálny spôsob, ako odstrániť čiastočky potravín medzi zubami. Na cestách sú zas praktické špáradlá.

Žuvať, žuvať, žuvať…

Príjemná chuť s pôsobením na zuby. Hoci žuvačky stimulujú sliny, a tým odstraňujú čiastočky potravín a neutralizujú škodlivé kyseliny, nemôžu nahradiť čistenie zubov. Ich pozitívnym vedľajším efektom je, že zvyšujú koncentráciu. Suché pery nehydratujte jazykom. Vyschnú ešte viac. Radšej sa viac napite a hydratujte tak telo zvnútra.

Peeling pier

Aj koža na perách sa obnovuje každých 28 dní. Z času na čas by ste si mali urobiť peeling, ak túžite po sexy perách. Ak nechcete siahnúť hlboko do vrecka, môžete si peeling vyrobiť doma. Stačí vam k tomu trochu medu, oleja a kryštáľového cukru. Masu vmasírujte do pier a potom opláchnite teplou vodou. Výsledok? Pery budú nielen nádherné a vláčne, ale aj dobre zásobené krvou, vďaka čomu budú pôsobiť plnšie.

Perfektný výsledok

Koho príroda plnými perami neobdarila, môže si pomôcť trikmi. Svetlé marhuľové odtiene alebo lososová farba rúžu odrážajú svetlo a vytvárajú efekt plnosti. Najprv prejdite pery kontrúrovou ceruzkou, bledšou ako rúž, ktorý aplikujete následne. Precíznejšie nanesiete rúž štetcom. Transparentný púder na pery predĺži jeho trvanlivosť. Ak navrch nanesiete ešte lesk, opticky pery zväčšíte. Výsledok bude perfektný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zuby #úsmev #jazyk #zubná kefka #pery #peeling #ústna voda #zubná niť

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...