Deväť ohurujúcich lookov v líčení na jar a leto 2015: Pozrite sa s nami!

Na príchod jari to zatiaľ nevyzerá, ale kozmetické značky sú už pripravené. Viete, aké sú nasadené trendy na jar a leto 2015?

02.02.2015 07:00
debata

Luxusné kozmetické firmy každoročne pravidelne dvakrát prinášajú novú kolekciu líčidiel, ktorá niekedy vychádza z prehliadkových lookov, niekedy je inšpirovaná potrebami trhu, alebo je skrátka len akousi vizuálnou oslavou idey, ktorú vypracoval tím odborníkov na krásu. My sme vybrali deväť známych značiek, ktoré už predstavili svoje kolekcie líčenia na jar a leto 2015. Jednotlivé novinky sa čoskoro objavia v kamenných predajniach, ale aj na online portáloch určených na nákup kozmetiky. Vy si už môžete len vyberať.

CHANEL

Neha a jemnosť vychádza aj z jarnej kolekcie... Foto: CHANEL
Luxusná kozmetika - make-up - trendy - jar a leto 2015 Neha a jemnosť vychádza aj z jarnej kolekcie líčidiel značky Chanel. Podtitul kolekcie znie Reverie Parisienne a má vystihnúť francúzske korene a šarm značky stvárnený v dokonalých odtieňoch rúžov, či sviežosti líceniek. Súčasťou jarnej kolekcie sú dve nové palety štyroch očných tieňov, ktoré sa ľahko kombinujú a vytvárajú originálne looky pre oči. Práve okolo lícenky je sústredená celá kolekcia - dôraz je totiž kladený na svieži a veľmi príťažlivý ružovkastý vzhľad tváre, ktorý dotvorí práve novinka z dielne Chanel. Pri perách sa okrem lesku dostáva do pozornosti aj zamatový mat. Na nechtoch bude v kurze jar - fialová, zelenkavá či staroružová.

SHISEIDO

Jarná kolekcia značky Shiseido stavia na... Foto: SHISEIDO
Luxusná kozmetika - make-up - trendy - jar a leto 2015 Jarná kolekcia značky Shiseido stavia na jemnosti, prirodzenosti a vnútornej krásy, ktorú podporuje žiarivosť a prirodzený vzhľad pokožky. Líčidlá obsahujú trblietavé častice, ktoré rozjasnia jednotlivé partie - od viečok, cez líčka až po pery. Očné tiene sú kémové a vďaka obsahu ligotavých častíc oči rozjasnia, v rúžoch sú na výber svetlé, ale aj tmavšie tóny - pričom všetky majú v sebe jas, ale jeho intenzita sa líši od odtieňa k odtieňu.

DIOR

Kingdom of colors (Kráľovstvo farieb) je názov... Foto: DIOR COSMETICS
Dior new spring make Luxusná kozmetika - make-up - trendy - jar a leto 2015 Kingdom of colors (Kráľovstvo farieb) je názov jarnej línie líčidiel z kolekcie značky Dior a je aj oslavou novej paletky, ktorá obsahuje desať rozličných odtieňov a je určená na líčenie očí, pier a líčok. Popri koralových farbách či pudrovej ružovej má v paletke miesto aj sýta fialová, strieborná alebo vodná zelená. Nové odtiene a kombinácie ponúka aj slávnejšia paletka piatich očných tieňov či zdravíčko na líca a lesky na pery. V lakoch pribudli tri nové odtiene, inšpirované farebnosťou jarnej záhrady.

YVES SAINT LAURENT

Trend v jarnom líčení z dielne Yves Saint... Foto: YVES SAINT LAURENT
Luxusná kozmetika - make-up - trendy - jar a leto 2015 Trend v jarnom líčení z dielne Yves Saint Laurent stavia na zmyselnosti a jemnosti, kontraste medzi tónmi ružovej a čiernou. V palete Couture Palette však nechýbajú ani zlatisté odtiene a farba šampanského, ktoré dodávajú viečkam luxusný vzhľad. Súčasťou jarnej kolekcie bude aj novinka tzv. oleja na pery, ktorý je výživný a zároveň vďaka bohatej palete dokáže prekvapiť odtieňmi na perách. V kolekcii, samozrejme, nechýbajú tradičné výrobky z dielne firmy, no tentoraz v nových odtieňoch či s vylepšeným zložením.

GUERLAIN

Jarná kolekcia líčenia značky Guerlain dostala... Foto: GUERLAIN
Luxusná kozmetika - make-up - trendy - jar a leto 2015 Jarná kolekcia líčenia značky Guerlain dostala názov Les Tendres (Nežnosti) a presne také sú aj farby v nej obsaiahnuté. Nežné, jemné, pastelové, no zároveň žiarivé a rozjasnené. Základom by mala byť novinka krycieho krému Baby glow, ktorý pokožku zjednotí a dodá jej priam detsky jemný a rozjasnený vzhľad. Nežné sú aj pudrové tóny a lícenky v ružových odtieňoch. Pery sa líčia jemnými tónmi, ale oči sú s nimi v kontraste - nebudú sa líčiť silno, ale napriek tomu sa na nich nájde miesto pre odtiene sivej, antracitovej, tmavozelenej či striebornej.

LANCOME

Francúzska značka Lancôme sa v kolekcii mejkapu... Foto: LANCOME
Luxusná kozmetika - make-up - trendy - jar a leto 2015 Francúzska značka Lancôme sa v kolekcii mejkapu na jar a leto 2015 inšpirovala francúzskymi dievčatami, jemnosťou a priam panensky čistými odtieňmi. Názov znie Francúzska nevinnosť a súčasťou línie sú pôvabné pastelové tóny, ktoré sa využívajú od očí, cez pery až po nechty. Paletka deviatich tieňov ponúka zväčša veľmi prirodzené odtiene, ktoré však možno oživiť tyrkysovou či pepermintovou. Vo farebných odtieňoch budú dostupné aj tekuté očné linky. Farby na nechty sú svieže a korešpondujú s charakterom kolekcie.

GIORGIO ARMANI

V kolekcii make-upu na jar a leto 2015 od... Foto: GIORGIO ARMANI
Luxusná kozmetika - make-up - trendy - jar a leto 2015 V kolekcii make-upu na jar a leto 2015 od Giorgio Armani Cosmetics dostala priestor orientálna inšpirácia vychádzajúca z indických palácov a záhrad. Základom farebnosti je fuchsiová, ružová a fialová, ktoré spoločne vytvárajú veľmi ženský a zmyselný vzhľad. Fialové tóny si našli miesto dokonca v slávnom rúži Rouge D'Armani. Alternatívou sú však aj extra výrazné lesky na pery.

CLARINS

Názov kolekcie dekoratívnej línie značky... Foto: CLARINS
Luxusná kozmetika - make-up - trendy - jar a leto 2015 Názov kolekcie dekoratívnej línie značky Clarins znie Garden Escape. Jar a leto 2015 sa nesie v duchu kvitnúcej prírody, ktorá inšpiruje svieže a jemné odtiene v ružových a koralových farbách, ale tiež očné tiene so zelenými tónmi. Novinkou je olej na pery s jemnou koloráciou.

GIVENCHY

Colorrecreation znie názov kolekcie make-upu na... Foto: GIVENCHY
Luxusná kozmetika - make-up - trendy - jar a leto 2015 Colorrecreation znie názov kolekcie make-upu na jar a leto 2015 od značky Givenchy a prináša výrazné, priam pop-artové odtiene farieb, ktoré sprostredkúvajú očné ceruzkové linky (zelená alebo tyrkysová), krémové očné tiene, ale aj laky na nechty (napríklad žltá). Odtiene na perách sú svieže a kým väčšina značiek stavia na ružovej, Givenchy sa rozhodlo pre tóny oranžovej farby.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #Dior #Chanel #jar-leto 2015 #make-up #kolekcie #Guerlain #Shiseido

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...