Nielen pokožka, aj vlasy starnú! Ako oklamať čas?

Lesklé a zdravé vlasy sú symbolom mladosti.

30.01.2015 07:00
vlasy, starostlivosť Foto:
Nenechajte vaše vlasy zostarnúť.
debata

Nielen pokožka, ale aj vlasy starnú. Kolagénové vlákna sú čoraz tuhšie a do cibuľky vlasu sa dostáva menej živín. A výsledok tohto procesu? Vlasy sú čoraz tenšie a častejšie vypadávajú. Špeciálne anti-aging kúry môžu vašim vlasom pomôcť nepríjemný proces spomaliť.

O vlasovú pokožku sa s pribúdajúcimi rokmi treba starať čoraz zodpovednejšie. Podobne ako pleti ponúkame rôzne výživné kapsule, vitamínové či hydratačné kúry, treba postupovať aj pri korune ženskej krásy. Vlasy sú s pribúdajúcimi rokmi čoraz suchšie, preto potrebujú hĺbkovú hydratáciu. Takisto aj dostatok vitamínov – tie treba dodávať v strave ale aj v podobe rôznych vlasových kúr.

Zdravé a lesklé vlasy sú synonymom mladosti. Preto po umývaní vlasov používajte také stylingové prípravky, ktoré ich krásne vyhladia a následne siahnite po sprejoch, ktoré im dodajú požadovaný lesk. Lesk vlasov docielite aj ich správnym žehlením, tým, že budú krásne hladkú budú lepšie odrážať svetlo a vyzerať zdravo.

Vyskúšajte:

Nezmývateľný stylingový sprej na ochranu pred...
Finish sprej pre lesk, Schwarzkopf Professional...
+3L'Oréal Paris Elseve Anti-Aging šampón

1. Nezmývateľný stylingový sprej na ochranu pred teplom HairX, Oriflame Sprej ochráni vlasy pred poškodením v dôsledku pôsobenia tepla až do 230°C. Obsahuje zložky chrániace vlasy pred teplom a keratín zabraňujúci poškodeniu vlasov. Antistatické, nelepivé zloženie s 24-hodinovým účinkom.

2. L'Oréal Paris Elseve Anti-Aging šampón Účinné látky prenikajú do vlasového vlákna od korienkov, Hĺbkovo vlas revitalizujú a vyživujú.

3. Hydratačná maska na vlasy s olivovým olejem, Planet Spa, Avon Hydratačná maska účinkuje najmä na suché vlasy, ktorým dodá hodvábny vzhľad. Obsahuje olivový olej a výťažky z listov olivovníka, ktoré sú bohaté na vitamín C a E.

4. Finish sprej pre lesk, Schwarzkopf Professional Osis+ Dodá vlasom oslnivo žiarivý lesk, nijako ich nezaťažuje ani nevysušuje, uzatvára povrch vlasového vlákna a redukuje štiepenie končekov.

5. Intenzívna olivová vlasová kúra, Doliva Vďaka obsahu panenského olivového oleja intenzívne ošetruje krehké a suché miesta vlasov a podporuje upevnenie vlasovej štruktúry.

6. Žehlička na vlasy Rowenta SF7640 Respectissim Liss & Curl disponuje patentovaným systémom, vďaka ktorému vlas napne a tým znásobuje intenzitu narovnania bez použitia vysokej teploty. Vlasy stačí vyžehliť pri 170 °C namiesto zvyčajných 230 °C.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #starostlivosť #pokožka #anti-aging

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...