Tri top kozmetické produkty podľa Gisele Bündchen

Brazílska modelka a jej nepostrádateľné výrobky starostlivosti o krásu.

11.12.2014 11:00
Gisele Bündchen Foto: ,
Brazílska topmodelka Gisele Bündchen.
debata

Niekoľko rokov za sebou sa brazílska kráska Gisele Bündchen stala najlepšie zarábajúcou modelkou sveta podľa magazínu Forbes. Jej krása je nepopierateľná, dvojnásobná mama má dokonalé telo a nesmierne fotogenickú tvár. V rozhovore pre nemecký magazín Freundin prezradila, bez ktorých kozmetických produktov by si už nevedela predstaviť život. A tu sú jej tri naj.

dior
Autor: archív firmy

„Maskara. Keď má človek za sebou zlý deň a ráno sa prebudí s kruhmi pod očami, práve maskara pomôže a dodá tvári svieži vzhľad,“ hovorí modelka. Jej favoritom je riasenka značky Dior, Diorshow Mascara, kúpite za 20 eur.

vichy
Autor: archív firmy

Nasleduje odličovač, bez ktorého sa ako modelka nepohne. „Stačí použiť jeden odličovací tampón a všetko z tváre aj očí je preč,“ hovorí brazíslaka kráska. Používa Vichy Purete Thermale Odličovač 3 v 1, mlieko, tonikum a odličovač očí, 200 ml kúpite za 9 eur.

Laura Mercier
Autor: archív firmy

Posledným produktom je korektor. „Je skvelý na prekrytie nedostatkov na pleti vrátane vyrážok. A pomôže aj pri zamaskovaní kruhov pod očami,“ tvrdí Bündchen. Doporučuje korektor značky Laura Mercier, Secret Camouflage kúpite za 30 euro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Gisele Bündchen #produkty

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...