Tri znaky, že je najvyšší čas zájsť ku kaderníčke

Kým niektoré dáma majú návštevu kaderníčky pravidelnejšiu než prehliadky u gynekológa, sú aj také, ktoré vysedávať v salóne nebaví.

25.11.2014 09:00
vlasy - úprava - účes - rozčesávanie Foto:
Ak odrazu trávite úpravou vlasov dlhší čas než zvyčajne, bude to asi znak, že potrebujú odbornú ruku.
debata

Výsledkom sa však často stáva, že účes nie je dokonalý. Vlasy pôsobia neupravene a neposlušne. A možno si niekedy aj najstarostlivejšia žena ani neuvedomí, že už je najvyšší čas zajednať si termín u šikovného vlasového odborníka. Nasledujúce znaky však hovoria jasne.

1. Ak máte rozštiepené končeky

Azda najbežnejší prejav toho, že vlasy potrebujú nožnice a starostlivosť odborníka v salóne. Zničené končeky sú znakom, že od poslednej náštevy kaderníka uplynul už dlhý čas. Často v takom prípade nepomáhajú ani vhodné kozmetické prípravky. Končeky skrátka potrebujú pristrihnúť. Neotáľajte a šup do salónu.

2. Strata tvaru

Aj pri jemných vlasoch sa po návšteve kaderníctva dá niekoľko týždňov viditeľne pozorovať strih, forma, podoba účesu. Keď dospejete do momentu, že sa vám zdá, že nič z toho už nie je, treba akútny zásah odborníka. Splihlé, unavené vlasy bez formy, opticky podivné tvary účesu – to všetko je znak, že by ste mali znovu vyhľadať „vlasovú“ prvú pomoc.

3. Úprava trvá dlhšie než inokedy

Nie, nie je reč o príprave na dôležité rande, alebo firemný večierok – ale bežná denná príprava sa predlžuje kvôli suchým vlasom, rozštiepeným končekom alebo vyrastenému účesu. Stojíte pred zrkadlom minúty a minúty a pritom výsledok stále nie je uspokojivý. Na jeho konci je často beztvarý účes s kaderami zopnutými v cope a prameňmi začesanými za ucho. Vtedy treba zavolať svojmu kaderníkovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #únava #Kaderník #znak

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...