Vybrať správnu červenú na pery - toto by ste mali vedieť!

Hoci krásne narúžované pery sú aj podľa mužov jedna z najzvodnejších vecí, aké ponúka ženská tvár, mnoho dám sa im vyhýba.

11.11.2014 07:00
červené pery - rúž - líčenie Foto:
Vybrať si správny červený odtieň je pre ženy základom na ceste k zvodne nalíčeným perám.
debata

Problémom je najčastejšie neistota – ženy sa boja, či zvolili správny odtieň a radšej ako výrazné tóny vyhľadávajú skôr neutrálne farby a odtiene. Červenej sa však netreba báť – stačí ovládať pár dôležitých trikov, ako vyberať rúže a hotovo.

Ako na to? Čítajte pozorne.

Podľa vizážistky Lauren Andersenovej, hviezdnej vyslankyne značky Avon, existujú štyri dôležité faktory, na ktoré myslieť pri výbere červenéh rúžu. Ako uviedla pre americký magazín Shape, mali by sme brať do úvahy nasledovné: farbu pokožky, odtieň zubov, veľkosť pier.

Pokožka

V prípade pleti by sme si mali uvedomiť, aký farebný tón nám genetika nadelila. Ak má tvár teplé podtóny, teda žltkastý alebo olivový odtieň, pristanú jej viac červené farby s nádychom do oranžova. Pre chladnejšie farby pleti budú naopak fungovať lepšie červené tóny s modrastým alebo ružovým podtónom.

Farba zubov

Pri rúžoch platí, že tie tónované do teplejších odtieňov, opticky vyvolajú na zuboch dojem zažltnutia, kým chladné odtiene červenej ich rozjasnia a opticky vybielia. Ak ste teda napríklad fajčiarka a máte jemne žltkasté zuby, siahajte po chladnejších odtieňoch s modrastým podtónom.

Veľkosť pier

Pri plných perách sa nemusíte obávať matných červených rúžov. Pery krásne obkreslia a dodajú tvári dramatický vzhľad. Pri menších perách je lepšie siahať po rúžoch s leskom, prípadne po rúžoch s rozjasňujúcimi časticami – perám opticky dodajú objem.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rúž #pery #výber farby #odtiene.

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...