Mužom sa páčia najviac čierne podprsenky. Máme 10 tipov pod 25 eur!

Až 95 percent mužov sa pozerá ženám do výstrihu. Vyplýva to z výsledkov prieskumu, ktorý realizovali na Slovensku počas septembra na vzorke 328 respondentov vo veku 19 - 50 rokov.

16.10.2014 07:00
debata
V čiernej podprsenke je žena pre mužov... Foto: F&F
čierna podprsenka - bielizeň - Fifty Shades of grey F&F V čiernej podprsenke je žena pre mužov najpríťažlivejšia.

Za najsexi farbu podprsenky považuje viac ako polovica opýtaných čiernu. Ďalšími obľúbenými farbami spodnej bielizne sú červená a biela. Neobvyklé a výrazné farby sa páčia len každému desiatemu mužovi. Za najmenej príťažlivé považujú podprsenky telovej farby alebo so vzorom.

Tri štvrtiny opýtaných si myslia, že dobre zvolená bielizeň pre ženu dokáže urobiť veľmi veľa. Rovnaký počet tvrdí, že je dôležité, akú ich partnerka nosí podprsenku, no iba tretina sa podľa vlastných slov vyzná v číslovaní.

Iba 30 percent sa už odvážilo svojej priateľke či manželke podprsenku kúpiť, pričom takmer polovici sa stalo, že partnerke nakoniec nebola dobrá. Štyridsaťsedem percent chlapov má o veľkostiach podprseniek len hmlistú predstavu a zvyšok je vraj úplne bezradný.

Za najdôležitejšie kritérium pri výbere bielizne označili muži pohodlnosť pri nosení. Ak by si chlapi kupovali podprsenku pre seba, chceli by, aby opticky tvarovala pekný dekolt. Kvalitný materiál s dlhou životnosťou skončil na treťom mieste tesne pred sexi dizajnom bielizne.

zväčšiť Čierne podprsenky môžu vyzerať príťažlivo a... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
čierna podprsenka - bielizeň - Fifty Shades of grey F&F Čierne podprsenky môžu vyzerať príťažlivo a pritom nestáť hotový majetok!
debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #muži #výstrih #podprsenka #čierna farba

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...