Slávna vizážistka hviezd radí, ako byť krásna: Jej triky prekvapia!

Patrí medzi najznámejšie vizážistky na planéte. Pod rukami sa jej ocitli stovky slávnych modeliek, líčila Kate Moss či Kim Kardashian. Dáma menom Charlotte Tilbury má tiež vlastný rad kozmetiky.

25.09.2014 13:00
líčenie - triky - viečka Foto:
V prípade mastných viečok musíte pred aplikáciou očného tieňa využiť aj krycí krém a púder.
debata

Táto odborníčka na ženskú krásu pred rokom uviedla na trh kolekciu líčidiel, ktorá dostala čestné miesto v ponuke luxusného obchodného domu Selfridges v Londýne a ktorá šla na dračku.

Tilbury pritom má pár rád aj pre ženy, ktoré sa možno k jej výrobkom nikdy nedostanú. Niekoľko z nich odtajnila pre magazín Allure. Čo teda robiť, ak chcete dotiahnuť svoj vzhľad do dokonalosti?

Make-up

V prvom rade by si ženy mali uvedomiť, že pokiaľ to ich pleť nepotrebuje, nemusia ju celú maskovať krycím krémom. Vizážistka upozorňuje, že zdravú pleť treba nechať vyniknúť a skôr sa cieliť na krytie defektov či nedokonalostí. V prípade krycieho krému pritom vraj netreba hľadať za každú cenu rovnaký odtieň, aký má tvár. Lepšie je vyberať podľa odtieňa krku a dekoltu, ktoré môžu byť tmavšie ako pokožka tváre. Napriek tomu to však nebude pôsobiť neprirodzene, sľubuje Tilburyová a dodáva, že na svetlej pleti viac vidieť nedokonalosti.

Oči

Na mastných viečkach nedržia dobre očné tiene, preto ich treba pred aplikáciou šminiek pretrieť krycím krémom a hubkou s púdrom. Experimentovať môžete s farebnými očnými linkami. Vďaka nim sa totiž dajú dosiahnuť optické zmeny vo vnímaní vašej farby očí, či pohľadu ako takého. Na hnedé oči radí Tilbury bronzové alebo medenú očnú linku, k modrým očiam zase hnedú a k zeleným odtiene zelenej. Na mihalnice vždy radí používať klieštiky na vykrúcanie. Opticky to vraj vždy zaberie.

Pery

Ak máte pocit, že matné pery vyzerajú čudne, nebodaj nepôvabne, pridajte lesk. Funguje podľa Tilburyovej na všetkých tónoch pier – neutrálnej farbe dodá sviežosť, výraznej červenej dramatickosť a sexepíl.

Líčka

Nalíčte ich vždy dvoma odtieňmi zdravíčka. Jemná telová farba funguje na spodnej časti lícnych kostí, do stredu líca nanášajte jasnejšiu a žiarivejšiu.

debata chyba
Viac na túto tému: #triky #dokonalosť #líčenie #Charlotte Tilbury

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....