Vyskúšajte tri domáce recepty pre nádherné vlasy!

Ošetrovať korunu krásy nemusíte vždy len prípravkami za desiatky eur. Niekedy vám postačí aj domáca zásoba či to, čo nájdete v chladničke.

22.09.2014 17:00
žena, krása, pleť, vlasy Foto:
Na vlasy môžete vyskúšať aj domáce recepty.
debata

Na niektoré problémy s vlasmi existuje pohotové riešenie práve v útrobách vašej „špajze“. Vyskúšajte teda nasledovné.

Proti lupinám

Neviete si rady, skúste to po domácky. Podrvte dva aspiríny, ktoré rozmiešate s lyžicou vody a dvoma lyžicami bieleho jogurtu. Túto zmes si vmasírujte priamo ku vlasovým korienkom a nechajte pôsobiť desať minút. Následne umyte šampónom a použite kondicionér.

Na lesk vlasov

Ak chcete dosiahnuť skutočne oslnivý lesk, do fľaštičky s rozstrekovačom dajte jablčný ocot. Nastriekajte na vlasy a prečešte hrebeňom, aby sa tekutina dostala na celú dĺžku. Nechajte pôsobiť zhruba päť až desať minút. Následne normálne umyte šamponóm a použite kondicionér. Ten vymývajte studenou, alebo len vlažnou vodou, zvýšite tak lesk vlasov.

Na suché vlasy a zničené končeky

Na pastu vymiešajte jedno olúpané avokádo s jedným vajíčkom, lyžicou medu a kokosového oleja. Naneste na vlasy po celej dĺžke a zabaľte do uteráka, prípadne do kúpacej čiapky. Nechajte pôsobiť približne polhodinu a následne vymyte vodou, prípadne len veľmi jemným šampónom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #suché vlasy #lupiny #lesk #domáce recepty

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...