Vek 53 rokov a ona je stále nádherná: Tieto triky krásy musíte poznať!

Oslávila už 53. narodeniny, ale vek akoby jej nič nehovoril. Herečka Julianne Moore je pre mnohé ženy vzorom a jej tajomstvá krásy by túžila poznať nejedna dáma.

10.09.2014 11:00
Julianne Moore Foto: ,
Herečka Julianne Moore na filmovej premiére v Toronte.
debata

Populárna ryšavka sa vyhýba invazívnym zákrokom, no napriek tomu sa môže pýšiť hladkou a žiarivou pleťou. Nehanbí sa za pehy, ani vrásky, jej pokožka je alabastrová a úsmev v sebe stále ukrýva nádych študentských čias. V čom to teda je?

Ako sama hviezda priznala v rozhovore pre magazín Redbook, už roky má niekoľko trikov, ako sa o seba stará a zatiaľ fungujú. Pozrime sa teda na ne bližšie.

Pleť

Hollywoodska hviezda je stelesnením často opakovaných rečí, že ochrana pred slnkom je dôležitá. Krém s ochranným faktorom používa denne počas celého roka a robí tak údajne už od študentských čias. „Začala som ho používať asi v čase, keď som mala 23 rokov,“ vyjadrila sa pre ženský magazín. Na pokožku ako prvú nanáša pleťový olej – to robí hneď ráno. Na olej pridáva anti-ageingový rozjasňujúci krém. Výsledkom je žiarivá a lesklá pokožka.

Líčenie

Na červené koberce ju upravujú slávni vizážisti, ale v civile to robí sama. U Mooreovej má pleť takú kvalitu, že herečka nepotrebuje veľa mejkapu. Ako uviedla pre Redbook, to je aj trik, ktorý sa rokmi naučila od známych vizážistov, nanášať krycí krém len v striedmom množstve. A pokiaľ to nie je nutné, nezaťažovať ním pokožku. Ak sa chystá do spoločnosti, vystačí si vraj s maskarou a na líca používa zdravíčko, ktorého odtieň je podobný jej tónu pleti. Občas využije rúž. S odtieňmi sa nebojí experimentovať, keďže k jej typu pleti a farbe vlasov pasujú mnohé odtiene.

Vlasy

Farbiť si ich vraj začala len pred pár rokmi, keď sa objavili prvé šediny. „V tridsiatke som si ich nechala upraviť na blond a mala som tam leírované pramene, ale to stačilo. Mám rada svoju farbu vlasov,“ priznala sa. Dlhšie vlasy nosí vraj preto, lebo sa jej prirodzene vlnia a čím ich necháva dlhšie, tým sú ťažšie a prirodzene sa vyrovnajú. Pri umývaní používa šampón a kondicionér a následne nanesie sprej, ktorý sa nevymýva a chráni farbu a vlasové vlákno. Nesuší.

Telo

Herečka patrí medzi nadšenkyne jogy – konkrétne cvičí ashtanga jogu. Cvičí ju už roky a stále jej je verná. V jej týždňovom režime sa objavuje dva až trikrát, záleží od toho, či hviezda pridá aj hodiny s trénerom. „Pod vedením trénera som začala trochu dvíhať činky na spevnenie, ale nemôžem to robiť neustále, som už staršia a ľahko sa zraním,“ priznala sa.

Herečka Julianne Moore na prezentácii filmu...
Herec Benedict Cumberbatch pózuje s fanúšikmi.
+59Herečka Keira Knightley žiarila na filmovom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #triky #vek #pleť #Julianne Moore #pokožka #vrásky

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...