Dvanásť najlepších účesov a líčení z cien Emmy: Inšpirujte sa!

Vyhlásenie televíznych cien Emmy prinieslo opäť hviezdy v plnej paráde. Ktoré naozaj zažiarili?

27.08.2014 07:00
debata

Pozreli sme sa detailne na jednotlivé dámy a vybrali sme pre vás dvanásť najzaujímavejších účesov a líčení. Všetky rešpektujú udalosť, ale zároveň pôsobia prirodzene a nie sú prehnané. Určite budú stáť za inšpiráciu, ak sa aj vy chystáte na dôležité stretnutie, akciu či spoločenskú udalosť.

Herečka Allison Williams stavila na klasickú... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Allison Williams - najlepšie účesy a líčenie z cien Emmy Herečka Allison Williams stavila na klasickú eleganciu v podobe ulízaného výčesu po obvode hlavy. Viečka ozdobil zlatistý tieň, doplnený výraznými mihalnicami. Pery dostali koralový nádych.
Jemne a nežne pôsobil baletný drdol na hlave... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Sarah Hyland - najlepšie účesy a líčenie z cien Emmy Jemne a nežne pôsobil baletný drdol na hlave herečky Sarah Hylandovej zo seriálu Moderná rodinka. Líčenie očí bolo výrazné dymové a podčiarkovali ho výrazné riasy. Na perách bol telový rúž s nádychom do staroružovej.
Herečka Sofia Vergara má povesť sexbomby a... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Sofia Vergara - najlepšie účesy a líčenie z cien Emmy Herečka Sofia Vergara má povesť sexbomby a podčiarkovala ju aj úpravou na Emmy. Bohaté kadere padajúce na plecia boli presvetlené jednotlivými pramienkami. Objem a jemné vlny pôsobili efektne, no zároveň veľmi prirodzene. Líčeniu dominoval červený rúž a mihalnice.
Noblesnejšou variáciou na takzvané plážové vlny... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Kristen Wiig - najlepšie účesy a líčenie z Emmy Noblesnejšou variáciou na takzvané plážové vlny bol účes herečky Kristen Wiig. Jej plavé kadere boli len jemne upravené pomocou tužidla a učesané na stranu. Takzvaný dovolenkový look ešte umocňovala pokožka s bronzovým nádychom, jemný rúž a očné viečka upravené pomocou tieňa s fialovým nádychom.
Úprave účesu herečky Claire Danes dominovali... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Claire Danes - najlepšie účesy a líčenie z Emmy Úprave účesu herečky Claire Danes dominovali ležérne pramene po stranách a kadere začesané nabok. Vzadu nechýbal elegantný chignon (vlasový uzol) - všetko zafixované lakom. Líčenie bolo postavené na červenom rúži, ktorý korešpondoval so šatami.
Herečka Kate Mara predviedla bob, upravený tak,... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Kate Mara Herečka Kate Mara predviedla bob, upravený tak, že vzadu bol trochu viac zostrihaný a jednotlivé pramene boli texturované. Líčenie očí bolo dymové s výraznou linkou okolo horného viečka. Pery zostali jemné a prirodzené.
Herečka Julia Roberts veľmi často stavia na... Foto: SITA/AP, John Shearer
Julia Roberts - najlepšie účesy a líčenie z cien Emmy Herečka Julia Roberts veľmi často stavia na jednoduchosť. Aj tentoraz bolo jej líčenie založené na zjednotenej pokožke, telovom rúži a výrazných mihalniciach. Kadere rozdelila na cestičku v strede hlavy a jemne zvlnila, aby efektne padali na plecia.
Herečka Jessica Paré je prirodzená kráska. Keď... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Najlepšie účesy a líčenie z Emmy Herečka Jessica Paré je prirodzená kráska. Keď si upravila jej tmavé kadere na cestičku, pričom vzadu vlasy zopla do elegantného uzla, spravila dobre. Líčenie je v jej prípade minimalistické, len trošku malinovej na perách a nahé líčenie na očiach.
Speváčka Gwen Stefani bola jednou z dám, ktoré... Foto: SITA/AP, Todd Williamson
Gwen Stefani - najlepšie účesy a líčenie z cien Emmy Speváčka Gwen Stefani bola jednou z dám, ktoré ukázali, že sa vracia do módy účes s rozdelením na cestičku. Jej vyžehlené platinové vlasy vyzerali veľmi efektne. Oči boli líčené metalickým očným tieňom s prímesou sivej. Pery ozdobil ružový pastel s leskom.
Herečka Taylor Schilling stavila na elegantný... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Taylor Schilling - najlepšie účesy a líčenie z Emmy Herečka Taylor Schilling stavila na elegantný účes na cestičku na boku. Kadere boli efektne rozdelené v prameňoch, ale zároveň pôsobili kompaktne. Líčenie stavalo na rozjasnenej pleti a lesk nechýbal ani na viečkach v podobe platinového tieňa.
Herečka Kerry Washington si nechala vlasy... Foto: SITA/AP, John Shearer
Kerry Washington - najlepšie účesy a líčenie z cien Emmy Herečka Kerry Washington si nechala vlasy rozdeliť na cestičku. Neboli však celkom vyžehlené, ale mali v sebe ležérny nádych jemnej vlnky. Oči boli výrazné, s tónmi kovovej modrej a striebornej.
Dominantou úpravy nemeckej rodáčky Heidi... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Heidi Klum - najlepšie účesy a líčenie z cien Emmy Dominantou úpravy nemeckej rodáčky Heidi Klumovej bola bezchybná pleť a výrazné kadere. Plavé vlasy s bohatým objemom a vlnami lemovali tvár, ktorá pôsobila takmer nenalíčene. Výrazné sú len oči a predovšetkým mihalnice.
Herečka Sofia Vergara má povesť sexbomby a...
Dominantou úpravy nemeckej rodáčky Heidi...
+9Herečka Jessica Paré je prirodzená kráska. Keď...
debata chyba
Viac na túto tému: #účes #líčenie #Emmy #dvanásť najlepších

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...