Hýčkajte vaše telo, odmení sa vám

Leto sa blíži ku koncu a vy si možno hovoríte, konečne. Stres z toho, či vaše telo vyzerá tak, ako vám linajkajú všetky časopisy, môže pominúť.

20.08.2014 07:00
debata

Pravdou je, že žiadnymi zaručenými radami z časopisov sa riadiť nepotrebujete – najmä, ak viete, čo vám robí dobre, čo nie a či sa cítite vo svojom tele komfortne. Hýčkať si ho však môžete a pomôcť vám v tom môžu aj kozmetické výdobytky rozličných značiek.

Základom je pravdepodobne telová očista. Popri klasických sprchových géloch sú čoraz populárnejšie rozličné novinky so špeciálnymi výťažkami a vôňou. Aromaterapeutické účinky na naše telo a myseľ sú preukázateľne pozitívne a na to si môžete spomenúť, keď budete vyberať najbližšie nejakú zaujímavú vôňu do sprchy či do vane.

Pre pokožku tela je vhodné využívať pravidelne aj telový píling. Najmä dámy s citlivejšou pokožkou či kožou, ktorá má sklon sa vysúšať, by mali voliť olejové alternatívy. Telové mlieka, krémy, či maslá pleť hýčkajú a dodávajú jej hebkosť a jemnosť.

A potom sú tu napríklad rozličné masážne prípravky, ktoré môžu pomáhať vnútorne, ale aj navonok. Spevňujúce či vyhladzovacie a anticelulitídne prípravky si síce vyžadujú pravidelnosť a trpezlivosť pri aplikácii aj čakaní na výsledok. Určite sa však nájde dosť dám, ktoré sa na konci snaženia potešia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #starostlivosť #vôňa #mlieko #pokožka #spevňujúce

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...