Štýlová a krásna na tri spôsoby: Oblečte sa podľa kráľovnej Letizie!

Keď sa objavili správy o tom, že španielsky kráľ Juan Carlos rezignuje a jeho nástupcom sa stane syn Felipe, mnohí módni odborníci zbystrili. Nie neprávom.

12.08.2014 09:00
debata

V centre ich pozornosti sa razom ocitla manželka nového španielskeho panovníka a súčasná kráľovná Letizia. Bývalá televízna moderátorka, ktorá porodila Felipemu VI. už dve dcérky, patrila odjakživa k mimoriadne distingvovaným a elegantným dámam. Až jej kráľovský titul jej však priniesol skutočnú medzinárodnú pozornosť a mnohí sa domnievajú, že aj šancu zosadiť z trónu „najštýlovejšej predstaviteľky kráľovskej rodiny“ britskú vojvodkyňu Catherine.

O tom, že kráľovná Letizia sa mimoriadne páči aj vám, svedčí jej pozícia v hlasovaní rubriky Módny tip, kde neohrozene kraľuje už niekoľko týždňov. My sme vybrali tri rozličné looky tejto 42-ročnej dámy a skúsili ich prispôsobiť ponuke dostupnej aj bežným slovenským ženám.

Inšpirujte sa a buďte elegantnou, krásnou a štýlovou podľa kráľovského vzoru.

Španielska kráľovná Letizia s manželom - kráľom... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Španielska kráľovná Letizia s manželom - kráľom Felipem na návšteve Maroka. Španielska kráľovná Letizia s manželom - kráľom Felipem VI.
zväčšiť Pudrové tóny svedčia nielen mladej generácii,... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
Tri looky podľa španielskej kráľovnej Letizie Pudrové tóny svedčia nielen mladej generácii, ale aj mamičkám a zrelším dámam. Vyzerajú elegantne a mladistvo a to si dobre uvedomuje aj kráľovná Letizia.
Kráľovná Letizia počas návštevy letnej školy,... Foto: Reuters, STRINGER
Kráľovná Letizia Kráľovná Letizia počas návštevy letnej školy, ktorú sponzoruje jej nadácia.
zväčšiť Kráľovná musí vyzerať decentne a elegantne v... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
Tri looky podľa španielskej kráľovnej Letizie Kráľovná musí vyzerať decentne a elegantne v každej situácii. Kombinovanie tónov sivej, kobaltovej či odtieňov hnedej dokáže tento dojem umocniť, najmä, ak pridáte drobný detail v podobe šperkov.
Španielska kráľovná Letizia s manželom - kráľom... Foto: SITA/AP, Addeljalil Bounhar
Španielska kráľovná Letizia s manželom - kráľom Felipem na návšteve Maroka. Španielska kráľovná Letizia s manželom - kráľom Felipem na návšteve Maroka.
zväčšiť Večerná garderóba v podobe španielskej... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
Tri looky podľa španielskej kráľovnej Letizie Večerná garderóba v podobe španielskej kráľovnej Letizie má veľmi súčasný charakter, namiesto pompéznych rób volí triezvejšiu eleganciu a luxus. Napríklad aj takto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Catherine #móda #inšpirácia #oblečte sa podľa #kráľovná Letizia #look

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...