Trio farieb, ktoré z vás spravia kráľovnú leta! Vyskúšajte ich

Leto je obdobím estetických experimentov. Práve v tomto čase môžete skúšať odvážnejšie farby a "štruktúry" v oblečení, ale aj líčení.

08.08.2014 07:00
líčenie - pery - ružová - lookbook picture Foto:
Ružový tón na perách je jedným z horúcich trendov, ktorý by ste určite mali vyskúšať.
debata

Určite mnohé z vás neprehliadli trend tropických odtieňov, ktorý odobruje ženám žiarivé tóny žltej, oranžovej, tyrkysovej či smaragdovozelenej. Možno sa necítite príve na tieto odvážne farby, ale predsa len by ste mali chuť skúsiť niečo trendové a zároveň trochu iné než na čo je vaša tvárička zvyknutá?

Potom je tu nasledujúce farebné trio, ktoré je aj podľa odborníkov jedným z najžiadanejších trendov v úprave tváre a líčení. Poradíme vám, aké odtiene hľadať a ako s ich aplikáciou.

Ružový tón na perách je jedným z horúcich...
Electric Sapphire je odtieň očného tieňu v...
+3V prípade ružových pier vyskúšajte rúž Color...

Ružová na perách

Priam krikľavé odtiene ružovej dokážu perám dodať nezameniteľný a neprehliadnuteľný výraz. Tóny ružovej krásne kooperujú s jemne opálenou pokožkou a aj preto sa táto farba hodí na letné mesiace. Vhodné je využívať matnejší rúž, pričom je dobré fixovať ho púdrom (najprv pred nanesením prvej vrstve prepudrovaním pier a následne tiež jemným zaprášením po aplikácii). K ružovým perám môžete voliť dve alternatívy úprav očí – buď zvolíte nahé líčenie len s dôrazom na upravené riasy, alebo viečkam doprajete farebný koktejl v tónoch zlatej či tehlovej.

Náš tip: Vyskúšajte rúž Color Sensational od Maybelline – odtieň Shocking Coral je vhodný pre porcelánovú pleť, pre pokožku s ružovým podtónom je vhodný odtieň Pink Pop a pre tmavší tón pleti Wild Rose.

Jasnomodrá na viečkach

Modré očné tiene často pre niekoho symbolizujú akúsi vulgárnosť a prvoplánovosť. Vedzte, že to vôbec nemusí byť tak. Výrazný modrý tón totiž dokáže očiam dodať skutočne príťažlivý vzhľad. Dôležité je uvedomiť si, že podobné farby nie sú najvhodnejšie pre ženy so zapadajúcim viečkom. Naopak, ak ho máte pekne rovné a viditeľné, vyskúšajte!. Žiarivú modrú nanášajte po celom hornom obvode oka – môžete ísť až do akéhosi staroegyptského líčenia s farbou ťahajúcou sa až k viečku. Dodá to vzhľadu istú kostýmovosť – tlmte ju len jemným líčením pier.

Náš tip: Očný tieň v tužke z kolekcie Kate Moss pre Rimmel London dokáže vyčarovať na viečkach ohurujúci modrý odtieň. Vyskúšať môžete aj duo očných tieňov Chanel v tóne Bleu – Tendre.

Broskynka na líčkach

Farbu na líčka mnohé Slovenky podceňujú a je to škoda – práve ona dokáže dodať tvári zdravý a rozjasnený vzhľad. V prípade broskyňových odtieňov platí, že skvelo ukážu na opálenej pokožke a podporia jej farebný tón, zároveň vykreslia lícne kosti a potlačia začervenanie pleti. Pokojne môžete vyraziť do ulíc len s minimálnym líčením, keď zdravíčko na líčkach doplníte maskarou a priehľadným rúžom s jemným leskom.

Náš tip: Zdravíčko na líčkach Diorblush od Dior v tóne Peach Party dokáže vytvoriť krásne kontúry pleti a dodá jej príťažlivý vzhľad.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #líčenie #farebnosť #ružová #trio #jasnomodrá #broskyňová

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...