Päť spôsobov ako sa obliecť v horúčave, ak sa nechcete odhaliť

Leto je síce obdobím, keď sa väčšina žien odhodlá na odhaľovanie pokožky a nosenie sporých kúskov odevu. Nepatríte medzi ne? Ale to vôbec nie je problém.

06.08.2014 11:00
debata

Niekedy ide skrátka o vnímanie toho, čo sa vám páči, niekedy vám záleží na tom, aby ste dodržiavali pracovný kódex obliekania, alebo občas skrátka nemáte chuť ako mladá študentka vystavovať svoj dekolt v tielku na tenučkých ramienkach a nohy v minišortkách.

V teplom počasí sa vrstvy oblečenia pre mnohých javia ako obrovská príťaž. Ale vôbec to tak nemusí byť. Vhodne zvolené odevy totiž dokážu zázraky, ba dokonca sa v nich v teple a spare budete cítiť lepšie, ako keď vám slnko páli priamo na pokožku. Vybrali sme päť jednoduchých inšpirácií, čo si obliecť, ak sa nechcete priveľmi odhaľovať, no zároveň chcete zvládnuť horúce augustové počasie.

Dlhé košeľové šaty na gombíky sú na letné... Foto: Primark via PRShots.com
päť spôsobov, ako sa v lete obliecť bez odhaľovania Dlhé košeľové šaty na gombíky sú na letné horúce dni to pravé. Zbytočne neodhaľujú, ale zároveň sú funkčné - teda vzdušné a pohodlné. Model predáva Primark.
Denimové nohavice môžete doplniť tunikovým... Foto: Phase Eight via PRShots.com
päť spôsobov, ako sa v lete obliecť bez odhaľovania Denimové nohavice môžete doplniť tunikovým topom s voľnými rukávmi a ležérnym uvoľneným strihom. Top môžete nahradiť aj kaftanom - v takom prípade môžete nechať nohavice doma. Dĺžku kaftanu si vyberajte ku kolenám.
Pre mladšie ročníky je určená kombinácia... Foto: Penneys via PRShots.com
penneys päť spôsobov, ako sa v lete obliecť bez odhaľovania Pre mladšie ročníky je určená kombinácia šortkových nohavíc a vrstvenia kúskov šiat od pása nahor. Skombinujte čierne tielko s ľahkou bavlnenou alebo ľanovou blúzkou. Môže byť perforovaná. Celý look - Penneys.
Elegantnou odľahčenou verziou pracovného odevu... Foto: Maryling via PRShots.com
päť spôsobov, ako sa v lete obliecť bez odhaľovania Elegantnou odľahčenou verziou pracovného odevu je kombinácia bavlnených nohavíc a hodvábneho topu po pupok. Model Maryling.
Ideálnou letnou verziou odevu je vrstvenie -... Foto: Marks & Spencer via PRShots.com
päť spôsobov, ako sa v lete obliecť bez odhaľovania Ideálnou letnou verziou odevu je vrstvenie - čipkované kúsky voľného áčkového strihu môžete nosiť na biely bavlnený základ - či už top šo šortkami, alebo tubové šaty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #päť odevov na horúce leto #ako sa obliecť v lete a neodhaliť sa

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...