Vlasy bohyne v horúcom lete? Ide to aj bez kaderníka

Horúce počasie, vlhkosť, teplo, pot - to všetko sú atribúty, ktoré si s oslnivou hrivou práve netykajú.

21.07.2014 11:00
vlasy - ochrana - leto -spreje Foto:
Riešením na ochranu či príťažlivý vzhľad vlasov v lete môžu byť ošetrujúce spreje - či už stylingové, alebo energizujúce, ktoré vlasy preberú k životu.
debata

Aj vy určite riešite počas letných dní častý problém s unavenými, splihnutými vlasmi bez lesku. Faktom je, že teplé počasie sa na vlasoch podpisuje naozaj niekoľkými negatívnymi prejavmi. Ranné umývanie je síce super, ale často už pár minút po popoludní vyzerá hriva akoby ste práve vstali z postele. Prípadne akoby ste vyšli zo sauny a zabudli si vlasy upraviť.

Riešením však môžu byť ošetrujúce spreje – či už stylingové, alebo energizujúce, ktoré vlasy preberú k životu, dodajú im lesk a zároveň dokážu účes tvarovať.

Riešením na ochranu či príťažlivý vzhľad vlasov...
Schwarzkopf BC Time Restore Spray.
+4Label M Curl Spray

Redken Nature's Rescue
Sprej dodá vlasom textúru a lesk, ale tiež im dodá zdravší vzhľad. Obsahuje morské riasy, aloe vera a sójové proteíny, ktoré v lete dokážu unaveným a dehydratovaným vlasom poskytnúť prvú pomoc. Aplikovať ho môžete aj počas dňa, pričom ho po aplikácie jemne prstami vtierajte do vlasov.

Aussie Miracle Recharge
Sprej dostupný v niekoľkých verziách (na suché, farbené či unavené vlasy) je ošetrujúci prípravok, ktorý obsahuje výťažky z morskej riasy, kôry japonskej čerešne či olej z makadamových orieškov a jojobový olej. Nastriekať ho na vlasy môžete niekoľkokrát denne. Prstami ich jemne pretraste a našuchorte.

Kérastase Micro-Voile Protecteur
Je určený na farbené jemné vlasy, ktoré často trpia pri silnejšom slnečnom žiarení. Dodáva vlasom jemnosť, hebkosť a lesk, no zároveň pôsobia prirodzene, nezaťažuje. Chráni pred UV žiarením. Aplikuje sa pred alebo počas slnenia.

Loréal Expert Solar Sublime
Sprej na ochranu vlasov pred slnečným žiarením je určený špeciálne na ochranu pred alebo počas pobytu na slnku. Vlasom dodáva jemnosť a hebkosť, zlepšuje ich rozčesávanie.

Label M Curl Spray
Má dvojaké využitie. Fixuje kučeravé a vlnené vlasy, chráni och pred vlhkosťou či teplom, pričom ho môžete aplikovať už ráno po umytí a klasicky vlasy vyfúkať a upraviť. Dá sa však použiť aj počas dňa na oživenie vĺn.

Schwarzkopf BC Time Restore
Ochranný sprej, ktorý chráni vlasy pred slnkom a škodlivým slnečným žiarením. Dodáva vlasom jemnosť a hladkosť, výrazný lesk. Aplikuje sa ráno, ale môžete ho znovu aplikovať aj počas dňa – obzvlášť, ak sa chystáte stráviť dlhší pobyt na slnku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #vlasy #slnko #ochrana #krepatenie #bez života

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...