Oblečte sa podľa luxusnej a štýlovej Keiry Knightley. Za pár eur!

Herečka Keira Knightley patrí medzi módne ikony a celkom právom. Či už je to spoločenské podujatie, premiéra, alebo len bežná vychádzka ulicami Londýna, vždy vyzerá ukážkovo.

17.07.2014 09:00
debata
Herečka Keira Knightley v hodvábnych šatách... Foto: PRADA
Keira Knightley Herečka Keira Knightley v hodvábnych šatách značky Prada.

Aj ona sama priznáva, že obliecť sa nie je také ťažké, ak ste herečka, ktorej často značky posielajú množstvo šiat zdarma. Knightley na oblečenie neutráca zďaleka toľko, koľko by mohla, alebo koľko by ste si mysleli. Pravidelne si zo svojich príjmov vydeľuje mesačnú rentu a ostatok ukladá na finančnú zábezpeku.

Len nedávno pritom herečka očarila v kompletnom looku z dielne talianskej značky Prada (samozrejme, dostala ho v rámci promo účelov). Ak by ste sa chceli vystrojiť podobne ako britská hviezda, asi by ste potrebovali pár stoviek, možno aj tisícok eur. Inšpirácii sa však medze nekladú a určite to môže vyjsť aj lacnejšie. Skúste to podľa našich tipov. Oblečte sa na spôsob Keiry Knightleyovej za pár desiatok eur.

Kombinácia na spôsob herečky Keiry... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
Kombinácia na spôsob herečky Keiry Knightleyovej za pár eur. Kombinácia na spôsob herečky Keiry Knightleyovej za pár eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Keira Knightley #Prada #oblečte sa podľa

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...