10 luxusných, 10 za babku! Vyberte si štýlové okuliare do letných ulíc

Azda si bez nich ani nedokážete predstaviť leto. Mnoho z nás vlastne celý rok. Slnečné okuliare sú dôležitou súčasťou šatníka a toto obdobie bez nich netreba riskovať.

19.06.2014 07:00
slnečné okuliare Foto:
Pri výbere slnečných okuliarov je často limitom (a u niekoho možno motiváciou) vysoká cena. To však vôbec nemusí byť problém.
debata

Okrem funkcie kvalitnej ochrany pred slnečným žiarením, ale tiež UVA a UVB lúčmi by slnečné okuliare mali spĺňať aj ďalšie atribúty. Jedným z nich je určite komfort pri nosení a druhým nemenej dôležitým zase trendovosť, ba pre niekoho aj originalita.

Dámske okuliare ASOS s výrazným farebným rámom...
Luxusné dámske okuliare Celine s hrubými...
+17Variácia na klasické letecké okuliare -...

Sezóna jar a leto 2014 naservírovala v rámci trendov slnečnej ochrany rozmanité podoby ozdôb našej tváre. Hranaté či oblé, s výraznými farebnými rámami, občas retro, inokedy futuristické – to všetko je na výber a je len na vás, ktorým smerom sa vyberiete.

Pri výbere slnečných okuliarov je často limitom (a u niekoho možno motiváciou) vysoká cena. Ak túžite investovať do drahých kúskov, určite vás od toho odhovárať nebudeme. Mnohé sú nadčasové, vysokokvalitné a dokážu povýšiť každý outfit. Ale to sa v poslednom čase dobre darí aj výrazne lacnejším modelom. Pričom úroveň ochrany zostáva zachovaná.

Vybrali sme teda pre vás desiatku luxusných modelov, ale tiež desiatku takpovediac „za babku“. Veríme, že vás inšpirujeme.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #slnečné okuliare #tipy #luxusné #lacné #Leto.Pravda.sk

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...