Obuv do rozpálenej ulice: Vyberte si z 18 tipov na letné šľapky

Sandálky sú príjemná obuv do horúcich dní, ale niektoré dámy sú skrátka fanúšičky minimalizmu. Čo tak nejaké šľapky či žabky?

10.06.2014 07:00
debata
Plážové žabky, alebo aj šľapky na voľný čas -... Foto: MONSOON via PRShots.com
Plážové žabky, alebo aj šľapky Plážové žabky, alebo aj šľapky na voľný čas - teraz je ten správny čas na ich nosenie.

Aktuálne horúce počasie doslova láka k tomu chodiť po uliciach bosá. Ale pravda je taká, že to by pri úrovni slovenských chodníkov nemuselo dopadnúť najlepšie. Ak však patríte medzi fanúšičky ľahučkých šlapiek, ktoré držia často len na jednom remienku kože či plastu, nebojte sa a aspoň jeden taký pár si zaobstarajte.

Aj taká jednoduchá obuv ako sú šľapky môže byť...
Dámske šľapky sú zväčša zdobené kvetinami,...
+15Ležérne, využiteľné na pláž či prechádzku...

Do kurzu pár mesiacov dozadu vstúpili tak trochu atypické modely. Ženskosť nahradila pohodlnosť a sexepíl vystriedala priam nemocničná strohosť. Modely nazúvacej obuvi, ktorá pripomína retro šlapky našich otcov a mám z 80-tych rokov však dostala nový šat s pomocou zdobných detailov. Nosia sa veľké kamene či flitre.

Pre vyznavačky elegantného štýlu sú stále k dispozícii modely na podpätku. Nemusí byť vysoký – konieckoncov pri jednom remienku nepatria podobné kúsky k najstabilnejšej obuvi, ale už mierne zvýšený podpätok dodáva topánka elegantnejší rozmer a pokojne môžete takéto kusy nosiť aj do práce.

No a keďže sa už začala aj sezóna kúpalísk a pre niekoho pláží, určite sa nemusíte ľakať ani tradičných, či menej tradičných žabiek cez prst. Osemnásť modelov pochádza od rozličných značiek – možno vám pomôžu nájsť inšpiráciu pri výbere.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #obuv #tipy #šľapky

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...