Švidraňová z Búrlivého vína: Výrazným farbám sa vyhýbam, nechcem kričať

Známa ryšavka Barbora Švidraňová sa na pódiu extravagancii nebráni, v súkromí uprednostňuje nenápadnú módu a prírodné odtiene.

22.05.2014 12:00
debata

Herečka Barbora Švidraňová je divákom známa najmä vďaka svojej postave Karin Kučerovej z Búrlivého vína. Nie ako herečka či modelka, ale ako speváčka sa predviedla na pódiu počas módnej šou slovenskej návrhárky Lýdie Eckhardt. Pre herečku to bola prvá prehliadka vôbec. „Na pódium ma obliekla Lýdia Eckhardt. Len sa na mňa pozrela a hneď ma odhadla so slovami, Barborka, vy ste rockerka, dostanete čierne šaty. A trafila sa presne, vôbec som nereptala,“ povedala Švidraňová a dodala: „Ja som síce v zákulisí divadla na ruch zvyknutá, ale s tým, čo sa dialo v zákulisí módnej šou, sa to nedá porovnať. Modelky to počas šou zvládali úžasne, bleskové prezliekanie, úpravy a potom rýchlo na mólo.“

Módna šou Lýdie Eckhardt - po prehliadke... Foto: Peter Frolo
barbora švidraňová, lýdia eckhardt Módna šou Lýdie Eckhardt - po prehliadke návrhárka s herečkou Barborou Švidraňovou, ktorá má na sebe model z jej dielne.

Hoci pódium si žiada istú dávku extravagancie, v súkromí herečka uprednostňuje skôr nenápadnejší štýl obliekania. „Páčia sa mi jemné farby, prírodné odtiene, rada nosím hnedú.“ Keďže je „ryšavka“, akosi automaticky k nej patria výrazné farby ako zelená či modrá. „Myslím si, že tým, že mám naozaj výrazné vlasy, v nejakých krikľavých farbách by som už priveľmi kričala. Skôr sa im vyhýbam. Ale keď už po niečom výraznom siahnem, tak je to fialová a zelená,“ dodala.

Módna šou Lýdie Eckhardt - po prehliadke...
Módna návrhárka Lýdia Eckhardt v obklopení...
+6Módna návrhárka Lýdia Eckhardt v obklopení...

V populárnom seriáli hrá úradníčku na ministerstve a tomu stylisti prispôsobili aj jej šatník. Ako sa jej pozdáva? „Neviem si predstaviť, že by som v takýchto kostýmoch fungovala v bežnom živote. Je to taká úradnícka móda, čiže vôbec nie môj štýl. A navyše, celý deň prežiť v topánkach na vysokom podpätku dá človeku poriadne zabrať. Ale k seriálovej postave sa tento štýl hodí, takže to akceptujem,“ povedala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Lýdia Eckhardt #Barbora Švidraňová

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...