Štrnásť tipov na darček ku Dňu matiek: Inšpirujte sa s nami!

Nezabudli ste? Najbližšiu nedeľu oslavujeme Deň matiek.

09.05.2014 07:00
debata

Možno ste jednou z nich a dostanete drobný darček od svojich detí. A možno sa ešte chystáte obdarovať tú svoju mamičku. Viete už čím?

Najkrajším darom pre každú mamu je často už len samotný fakt, že si dieťa na ňu spomenie. Alebo že s ním dobre vychádza, že sa mu v živote darí, že majú spolu dobrý vzťah aj po tom, čo „vyletelo z hniezda“. Ak však túžite urobiť radosť svojej mame v najbližšiu nedeľu, možno vás inšpirujú naše tipy na darčeky.

Hodvábna šatka Gant.
Dámska peňaženka Liebeskind Berlin.
+11Fotorámik so srdcom - F&F Home.

Kozmetické

Výživná pleťová maska s medom
Staršia pokožka má sklon k vysúšaniu a tvorbe vrások. Na jej vyživenie je určená výživná maska s obsahom medu od Nivea. Hustá konzistencia s medovými výťažkami, prírodným mandľovým olejom a aktívnou látkou Hydra IQ pleť regeneruje a upokojuje.
Odporúčaná cena: 1,51 eur

Foto: archív značky
Neviditeľný lak na vlasy Taft Invisible Power.

Neviditeľný lak na vlasy
To už tak býva, že väčšina mamičiek sa bez laku na vlasy nezaobíde. Je to azda jeden z najčastejších darčekov na meniny, narodeniny aj pod stromček. A čo? Môžete jej jeden venovať aj na Deň matiek. Taft Invisible Power obalí vlasy vrstvou polymérov, ktorá na nich vytvorí jemnú a priehľadnú vrstvu. Neviditeľná sieť dodáva účesu extra silnú fixáciu, ale zároveň zanecháva vlasy jemné a prirodzené na dotyk.
Odporúčaná cena: 2,99 eur

Sprchový závoj s kašmírom
Krémové mydlo s proteínmi kašmíru a glycerínom značky zmäkčuje a hydratuje pokožku, zanecháva ju vláčnu. Má jemnú vôňu tvorenú kompozíciou oleja ylang ylang, zmesou pižma, vanilky a cédrových tónov.
Odporúčaná cena: 3,39 eur

Foto: archív značky
Intenzívne sérum Aqualia od Vichy.

Dokonalá hydratácia
Pleť bez vody je ako kvetina. Uvädá. Vo vyššom veku jej treba pomôcť ešte trošku viac. Zabrániť vysúšaniu pomáhajú hydratačné prípravky – intenzívne sérum Aqualia od Vichy pleť okamžite hydratuje a osvieži. Má trikrát vyššiu koncentráciu účinnej látky na hydratovanie pleti po celý deň než klasický denný krém. Je vhodné aj na citlivú pleť.
Odporúčaná cena: 24 eur

S vôňou do letných dní
Taliansky bergamot, ukrajinský koriander, turecká ruža, ale aj pačuli z Indonézie a austrálske santalové drevo – to všetko sa ukrýva v novej „svetobežníckej“ vôni od Bottega Veneta Essence Aromatique.
Odporúčaná cena: 65 eur za 50 ml

Zdravé

Vitamíny na vlasy
Špeciálne pre ženy po menopauze je určený výživový doplnok Nanogen pre podporu rastu a výživu vlasov. Dodáva nutričnú podporu v tomto dôležitom životnom štádiu. Obsahuje vitamíny B a E, aminokyseliny, selén či kyselinu listovú, ktoré pomáhajú zrelým vlasom.
Odporúčaná cena: 39 eur

Dekoratívne

Foto: archív značky
Fotorámik so srdcom - F&F Home.

Ozdobný rámik na fotografiu
Ako darček môže potešiť aj drobnosť v podobe fotorámiku so srdcovým motívom. Buď ich darujte viac a nechajte na vašu mamičku, nech si fotky do nich vyberie sama. Prípadne jej ich venujte s portrétmi vnúčeniec či starších fotiek, ktoré ste „vykutrali“ v archíve. Fotorámik na obrázku F&F.
Odporúčaná cena: 2,99 eur

Voňavá sviečka
Príjemná vôňa, ktorá sprevádza večery pri televízii či čítaní knihy. Vonná sviečka je darček, ktorý určite poteší. Skúsiť môžete napríklad netradičnejšiu arómu z figových kvetov. Sviečka H&M Home.
Odporúčaná cena: 6,95 eur

Ozdobená stena
Pastelové odtiene vyzerajú v domácnosti veľmi príjemne. Dekoratívne prvky na stenu značky Tchibo v podobe listov dokážu vytvoriť zaujímavý estetický prvok v byte. Sú ideálne na pohľadnice, poznámky, šperky a mnoho ďalšieho. Sú z lakovaného kovu a tak sú vhodné aj na použitie s magnetmi.
Odporúčaná cena: 9,95 eur

Doplnky

Malá kabelka s remienkom
Šikovná malá kabelka je vec, ktorú dnes ocení každá žena. Ak totiž mieri na prechádzku, kde si nechce brať veľkú kabelku a vystačí si len s mešním púzdrom na mobil, peňaženku a lesk na pery, ideálne sú práve takéto modely. Na snímke kabelka Shana.
Odporúčaná cena: 12,95 eur

Foto: archív značky
Kabelka Parfois.

Kabelka do ruky
Druhým tipom je klasická kabelka do ruky, ktorá je dokonalým pomocníkom pri bežnej dennej réžii. Vaša mama ju zužitkuje do práce, na cestách a vďaka vzoru a odľahčenej farebnosti bude skvelým letným doplnkom. Model Parfois.
Odporúčaná cena: 34,95 eur

Hodvábna šatka
Žiadna mama nepohrdne príťažlivou hodvábnou šatkou. Dá sa nosiť v lete aj v zime. Kombinovať s elegantnými, ale aj športovejšími kúskami garderóby. Navyše kvetinový motív osvieži aj monochromatické outfity. Model Gant.
Odporúčaná cena: info v obchode

Žiarivá peňaženka
Sýte farebné tóny sú ako stvorené na letné obdobie. Žltá peňaženka značky Liebeskind Berlin má priehradky na papierové peniaze aj mince a platobné karty či fotky vnúčat. Je praktická a vďaka zipsu okolo obvodu z nej nič nevypadne. Model predáva Designer Outlet Parndorf.
Cena: 49,95 eur

Kvetinové

S kyticou sa šliapnuť vedľa nedá – teda, ak je pripravená vkusne a z čerstvých kvetín. Pre vašu mamičku môžete objednať kyticu aj na stránke Kvety.pravda.sk. Skutočne veľký výber a donáška domov budú určite príjemným darom na nedeľňajší sviatok mamičiek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #darčeky #tipy #Deň matiek #čím obdarovať

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...