Štýlová na tri spôsoby v rovnakých šatách. A veľa eur fakt neminiete!

Obliecť sa za veľké peniaze nie je umenie. Vyzerať však štýlovo, sexi, cítiť sa pohodlne a byť pripravená na rozličné príležitosti aj za pár eur, to chce nápad.

06.05.2014 10:00
debata

Skúste sa pozrieť na naše tri variácie, v rámci ktorých sme vybrali veľmi jednoduché, ale príťažlivé šaty za 29,95 eur. Zavinovací efekt a drapéria na páse pôsobia lichotivo na postavu, dĺžka po kolená je vhodná na rozličné príležitosti a už len na vás zostáva, ako to všetko nakombinujete. Možno vás inšpirujeme. Pripomíname, že model šiat je dostupný aj v čiernej farbe.

Na rande, do práce aj večierok

zväčšiť Najelegantnejšia verzia, v rámci ktorej sa... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty na tri spôsoby - variant 3 Najelegantnejšia verzia, v rámci ktorej sa nemusíte hanbiť vyraziť na slávnostnú večeru či banket, ale pokojne v nej môžete absolvovať aj dôležité pracovné stretnutie. Kabelka síce v takom prípade bude pôsobiť trochu uvoľnenejším dojmom, ale môžete ju vymeniť za štýlový obal na laptop či kožené puzdro na dokumenty.

Na voľný čas a ležérne

Hoci by ste to nepovedali, podobný model šiat... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty na tri spôsoby - variant 2 Hoci by ste to nepovedali, podobný model šiat sa dá skombinovať aj ležérne. Vezmite si jednoduchý zavinovací sveter, nazúvacie tenisky a zvládnete v podobnej kombinácii zaviesť deti do školy aj nakúpiť. Kabelka cez plece je funkčná na peňaženku, mobil a drobné líčidlá. Náramky sú len tak pre radosť.

Na prechádzku či obed s rodinou

Letná prechádzka či obed s rodinou - šaty... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty na tri spôsoby - verzia - obed či prechádzka Letná prechádzka či obed s rodinou - šaty jednoducho doplníte sandálmi, masívny náhrdelník je výrazný, ale ak odev doplníte len jednoduchou šatkou a kabelkou do ruky nebudete pôsobiť prehnane. Na druhej strane - v podobnom outfite môžete zostať v meste a vyraziť si rovno na večerný žúr.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #voľný čas #jedny šaty na tri spôsoby #elegantná #ležérnosť

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...