Nalíčte sa vo farbe roka 2014! Budete uhrančivá, zvodná aj originálna

Žiarivá orchidea - to je názov odtieňu, ktorý koncom minulého roka vyhlásili za farbu roka 2014. V dekoratívnej kozmetike nechýba.

05.05.2014 07:00
debata
Farebné tóny v odtieňoch orchideí vyzerajú na... Foto: SITA/AP, Lancome
Farebné tóny v odtieňoch orchideí vyzerajú na pokožke uhrančivo a sexi. Farebné tóny v odtieňoch orchideí vyzerajú na pokožke uhrančivo a sexi.

Samozrejme, nemajte strach, že teraz musíte začať obiehať parfumérie alebo obchody s kozmetikou, aby ste našli ten správny mix kombinujúci v sebe tón fialovej a ružovej. Vo všeobecnosti sa totiž do dekoratívnej kozmetiky dostali tento rok rozličné farebné tóny vychádzajúce z nádhernej a žiarivej farebnosti orchideí.

Či už ide o ostroružovú, fialovú, fuchsiovú alebo ich spoločné mixy, ich odtiene nájdete na rúžoch, leskoch na peroch, lakoch na nechty, ale dokonca aj v prípade očných tieňov. Nemusíte sa líčiť silno, stačí, ak farebný tón jemne natieňujete s priehľadným či trblietavým tónom.

zväčšiť Farebné tóny v odtieňoch orchideí vyzerajú na... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
Farebné tóny v odtieňoch orchideí vyzerajú na pokožke uhrančivo a sexi. Farebné tóny v odtieňoch orchideí vyzerajú na pokožke uhrančivo a sexi.

Hitom sú však výrazné pery. Ružovofialový tón (aj v sýtejších a chladnejších farbách) svedčí najmä blondínkam, brunetky by mala siahať po tónoch s výraznejším farebným akcentom. Úžasné kontrasty však dokážu odtiene orchideí vytvoriť na pokožke a tvári ryšaviek.

A pokiaľ sa náhodou necítite na výraznú farebnosť v prípade tváre, určite vyskúšajte aspoň jeden z lakov na nechty, ktoré v tomto roku uviedli luxusné kozmetické firmy, ale aj dostupné značky kozmetiky. Veríme, že naša koláž váš inšpiruje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #orchidea #mejkap #farba roka

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...