Vo farbe Veľkej noci! Žltá z vás spraví mladistvú a oslnivú dámu

Možno nepatríte k dámam, ktoré by siahali po žiarivých farbách, ale aj existuje pár dní v roku, kedy ich môžete vyskúšať, tak to je teraz. Verte, že si ich zamilujete a začnete ich nosiť pravidelne.

18.04.2014 13:36
debata
Okrem pepermintovej, belasej, pastelov žltej a... Foto: United Colors of Benetton
United Coloros of Benetton - lookbook - jar-leto 2014 Okrem pepermintovej, belasej, pastelov žltej a ružovej stavia jarná móda aj na retro potlačiach a zdanlivo nekombinovateľných mixoch vzorov.

Obdobie veľkonočných sviatkov je plné jasnej žltej farby, dopĺňanej často zelenou či červenou. My vám odporúčame siahnuť po odtieňoch tej najpôvabnejšej a najmladistvejšej z farieb Veľkej noci – žltej.

Výber v obchodoch je skutočne pestrý a hoci nemusíte hneď teraz utekať do butiku zadovážiť si nový kúsok, možno sa inšpirujete našimi tipmi. Taký žltý jarník oceníte určite aj v iných dňoch ako len na veľkonočnú nedeľu v mokrý a šibajúci pondelok. Podobné platí aj o vkusných šatách, ktoré sa dajú zužitkovať do práce, ale aj na spoločenské podujatie či slávnostný narodeninový obed v záhradnej reštaurácii.

zväčšiť Farebný tón Veľkej noci môžete skúsiť zaradiť... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
Farebný tón Veľkej noci môžete skúsiť zaradiť do svojho šatníka aj počas zvyšku roka. Farebný tón Veľkej noci môžete skúsiť zaradiť do svojho šatníka aj počas zvyšku roka.

Žltý odtieň pritom ukáže s každou pokožkou trochu inak. Nájdite si ten správny a budete patriť medzi najžiarivejšie dámy všade, kam prídete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #farba #Veľká noc #žltá #odtieň #pokus

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...