Šaty naše každodenné! Vyberte si zo 48 tipov trendových modelov jari

Nikdy nevyjdú z módy. Šaty sú súčasťou šatníka väčšiny žien a hoci by niektoré dámy mohli oponovať, patria aj k najfunkčnejším odevom.

07.04.2014 10:00
debata (1)

Šaty totiž dokážete využiť na všemožné príležitosti. Pracovné stretnutie, nedeľňajšia prechádzka či nákup na trhu v sobotu predpoludním. To všetko môžete absolvovať vo vkusných a trendových modeloch. So šatami sa dá vyraziť aj na párty, pričom možnosti experimentovania so štýlom sú obrovské.

Zaručeným hitom jari budú pastely alebo kvetinové motívy. K nim sa pridávajú abstraktné vzory a digitálne potlače, ale tiež športové prvky estetiky. Z každého rožku trošku máme pre vás modely na výber – dohromady 48 tipov. Nech sa páči, tu sú.

KVETINY

zväčšiť Kvetinové potlače nevyjdú z módy. Na jar sú... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty - jar 2014 - 48 tipov na šaty tejto jari - kvetinové potlače Kvetinové potlače nevyjdú z módy. Na jar sú vždy aktuálne a nosiť ich môžete na šatách puzdrových, tunikových, ale aj košeľových či ľahkých šatách bez ramienok.

DIGITÁLNE POTLAČE a ABSTRAKCIA

zväčšiť Abstraktné a grafické motívy, digitálne potlače... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty - jar 2014 - 48 tipov na šaty tejto jari - abstrakt a grafika Abstraktné a grafické motívy, digitálne potlače - preslávili ich dizajnéri ako Peter Pilotto a Mary Katrantzou, teraz sú dostupné aj u bežných značiek.

NA VOĽNÝ ČAS

Šaty sú skvelou súčasťou šatníka aj v prípade,... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty - jar 2014 - 48 tipov na šaty tejto jari - na voľný čas Šaty sú skvelou súčasťou šatníka aj v prípade, ak sa chcete obliecť na voľný čas. Niektoré dokážete kombinovať aj s nohavicami či legínsami. V iných sa budete cítiť pohodlne vďaka ľanovému či jemnému úpletovému materiálu.

ŠPORTOVÁ NÁLADA

zväčšiť Špeciálnou súčasťou tohtoročných trendov sú... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty - jar 2014 - 48 tipov na šaty tejto jari - športový trend Špeciálnou súčasťou tohtoročných trendov sú šaty na spôsob dresu. Ich športové vyznenie sa však dá kombinovať aj s luxusnými a elegantnými doplnkami a tvoriť tak zaujímavé mixy. Prúžky a príjemná bavlna už akosi patria do športovej výbavy. A dajú sa nosiť napríklad aj pri prechádzke, či golfe.

PASTELY

zväčšiť Pastelová nálada je na pohľad nesmierne... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty - jar 2014 - 48 tipov na šaty tejto jari - pastely Pastelová nálada je na pohľad nesmierne príjemná. V takýchto šatách vyzeráte vždy nežnejšie a príťažlivejšie. Tak neváhajte.

DO PRÁCE

Ak hľadáte šaty do práce, tiež existujú široké... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty - jar 2014 - 48 tipov na šaty tejto jari - do práce Ak hľadáte šaty do práce, tiež existujú široké možnosti výberu. My odporúčame puzdrové a tubové modely, detailom môže byť jemné plisovanie na spodnom leme či peplum.

ČIPKA

zväčšiť Čipka je túto sezónu v kurze tak ako už dávno... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty - jar 2014 - 48 tipov na šaty tejto jari - čipka Čipka je túto sezónu v kurze tak ako už dávno nie. Neváhajte a jeden model s čipkovaným dezénom si zaobstarajte tiež.

PÁRTY ŠTÝL

Na móde je skvelé, že umožňuje skutočnú voľnosť... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šaty - jar 2014 - 48 tipov na šaty tejto jari - párty štýl Na móde je skvelé, že umožňuje skutočnú voľnosť pri výbere. Dnes už sa nemusíte nechávať zväzovať pravidlami. Ak sa chystáte na párty, môžete voliť kožené puzdro, džínsovinu či elegantné šaty s výšivkou.
Čipka je túto sezónu v kurze tak ako už dávno...
Ak hľadáte šaty do práce, tiež existujú široké...
+5Pastelová nálada je na pohľad nesmierne...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #trend #jar 2014 #kvetinové vzory a potlače #abstrakt #potlače

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....