Tetovanie si dobre rozmyslite. Každá šiesta žena ho časom znenávidí

Hoci medzi dnešnými slovenskými štyridsiatničkami nie je tetovanie rozšírené, o generáciu mladšie dámy sa už môžu pýšiť permanentnými okrasami tela.Nehovoriac o ešte mladších ročníkoch.

02.04.2014 18:00
tetovanie - potetovaná žena Foto:
Zhruba 34 percent opýtaných, ktorí si nechali v mladosti urobiť tetovanie, sa skôr alebo neskôr začne zaoberať myšlienkou, ako bude ich ozdoba vyzerať v starobe.
debata

Ak patríte medzi ne, vedzte, že raz možno príde čas, keď budete svoje rozhodnutie poriadne ľutovať. Vyplýva to aj z britského prieskumu, teda prieskumu v krajine, kde je tetovanie tela medzi ženami oveľa bežnejšia záležitosť.

Pritom po čase až každá šiesta žena začne neznášať svoje tetovanie natoľko, že zvažuje odstránenie kresby na tele laserom. Dôvody bývajú prozaické – buď sa im prestane páčiť motív, ktorý si zvolili v mladom veku. Prípadne zmenia priority, dostanú strach, že ich budú považovať za nezrelé, lacné či vulgárne.

Zhruba 34 percent opýtaných, ktorí si nechali v mladosti urobiť tetovanie, sa skôr alebo neskôr začne zaoberať myšlienkou, ako bude ich ozdoba vyzerať v starobe. Väčšinou sa toto uvažovanie spája so strachom, že to nebude pekný pohľad. A zároveň sa našlo množstvo zaujímavých postrehov v súvislosti s potetovanými jedincami.

Zhruba dvadsať percent opýtaných si myslí, že viditeľné tetovanie môže prekaziť kariéru v profesionálnej sfére. Zhruba štrnásť percent majiteľov tetovaní to asi vníma podobne, pretože si viditeľné kresby na svojom tele maskujú mejkapom kvôli šéfovi, alebo pracovnej garderóbe. Tetovania sa však tiež spájajú s láskou k erotickým experimentom a neviazanosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #staroba #tetovanie #ozdoba tela #pochybnosť

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...