Nežná kráľovná v čipke. Takto z vás bude hviezda jarných ulíc!

Čipka bola vždy považovaná za nesmierne ženský a veľmi pôvabný materiál. Jeho prítomnosť v jarných kolekciách je oslavou nehy a mladistvej príťažlivosti.

24.03.2014 07:00
debata
Transparentné materiály, čipka, či perforovanie...
Sisley - lookbook - jar-leto 2014 - inšpirácie Transparentné materiály, čipka, či perforovanie sa objavujú v kolekciách rozličných značiek po celom svete. Opäť k nim pribúda námornícka modrá - ilúzia prímorských miest sa vráti aj do ulíc v kontinentálnej Európe.

Základom je opäť biela farba a jej krémové odtiene. Pri nich však čipkovaný trend nezotrváva, ale posúva sa aj do farebnejších polôh – najmä pri šatách a topoch sa uplatňuje efekt vrstvenia, keď sa na hladkom a farebnom základe objavuje čipkovaná šupka s nežným, zväčša kvetinovým motívom.

Čipkované topy, ale aj šaty vychádzajú z...
Čipkovaná móda je veľmi ženská a elegantná....
+18V kolekciách sa nájdu aj čipkované saká - model...

Ak patríte medzi mladšie ročníky, neobávajte sa výraznejších farieb ako je cyklámenová či limetková v kombinácii so smotanovou čipkou. Oranžové čipkované šaty vhodne doplnené topánkami a kabátikom či sakom však určite obnosí aj zrelší ročník.

zväčšiť Čipkovaná móda je veľmi ženská a elegantná.... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
čipka - nežná čipka - inšpirácie - trend Čipkovaná móda je veľmi ženská a elegantná. Zároveň však mladistvá.

Čipku môžete do svojho šatníka začleniť aj prostredníctvom menej tradičných kúskov ako sú šortky či topánky. V prípade šortiek sa núka atmosféra prímorského mesta – aj my odporúčame podobné kúsky nosiť až v pokročilejšej jari, keď už nebudete nútená obliekať si pančuchy. Sukne však môžete vyberať v obchodoch už teraz. Čipkové modely sú vkusné a dajú sa vhodne kombinovať v pracovných outfitoch, ležérnej garderóbe, ale aj šatách na večernú príležitosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #čipka #nežná čipka #ženskosť

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...