Stavte na bielu, pozrite si naše tipy! Môžete byť nevinná, jemná aj sexi

Bielu farbu stanovili dizajnéri a odevné značky ako jednu z kľúčových na túto jar. Jasný snehobiely tón hrá prím, dopĺňa ho však smotanová a maslová.

06.03.2014 09:00
biela farba - trend - jar 2014 Foto:
V bielej určite vyniknete - veľa ľudí ju totiž nenosieva. Samozrejme, treba byť opatrná pri jedle aj pri kalužiach na ulici.
debata (1)

Pri bielej farbe sa dá pracovať s niekoľkými atribútmi. Je nežná a nevinná, omladzuje, zároveň však dokáže byť strohá, priam klinicky čistá a vyjadruje minimalizmus. Záleží však na každej z vás, ako k použitiu bielej vo svojom šatníku pristúpite.

Biela farba sa stala jedným z kľúčových trendov...
Biele sako - model Mango.
+19Biele nohavice, ktoré dokážu dotvoriť niekoľko...

Napríklad firma Marks & Spencer, Sisley či Zara ohlásili už spomenutý minimalizmus. Dôraz sa kladie na precízny strih, drobný detail môže ponúknuť dvojitá chlopňa na saku či napríklad výraznejší metalický gombík.

zväčšiť Biela farba sa stala jedným z kľúčových trendov... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
biela farba - trend - jar 2014 Biela farba sa stala jedným z kľúčových trendov tejto jari. Výber je skutočne pestrý.

Pre nežnejšie duše sú určené najmä dekorované biele kreácie. Buď ide o perforované kreácie, prípadne kombinovanie transparentného materiálu s nahusto tkanými plochami. Čipka nechýba – objavuje sa na šatách, topoch, ale aj šortkách, či len v podobe menších detailov, ako sú rukáviky a živôtiky. Hoci bielu čipku si väčšina z nás spája s letom, tentoraz sa jej netreba báť už v prvých mesiacoch jari, akurát treba (tak ako pri každej bielej veci zo šatníka) dávať pozor na jedlo a kaluže na ceste.

Čo sa týka tých kaluží – prvé ešte pochmúrnejšie dni určite rozjasní biela obuv a doplnky vo všeobecnosti. Lodičky, baleríny, kožené našuchovačky, ale aj pohodlné tenisky – v bielych tónoch to môžete skúsiť na viacero spôsobov. Nechýbajú drobné zdobné detaily v podobe cvokov, štrasu, retiazok či farebných kamienkov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Biela #snehobiela #trend jari 2014 #šatník

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...