Vlasy, pre ktoré by mnohé ženy vraždili! Ako ich dosiahol oscarový víťaz?

Je to síce muž, ale jeho vlasy by si želalo skutočne mnoho žien. Čerstvý oscarový víťaz Jared Leto si svojími kaderami získal ešte viac fanúšikov po nedeľňajšom gala v Los Angeles.

05.03.2014 07:00
Jared Leto Foto: ,
Jared Leto na vyhlásení Oscarov v nedeľu 2. marca.
debata

Ako prezradil jeho dlhoročný kaderník Chase Kusero pre server Refinery29.com, za vzhľadom z oscarového večera (za ktorým by sa dolámali aj mnohé dámy) vraj docielil celkom jednoducho. „Jared sa ešte v sobotu podvečer zúčastnil na akcii Independent Spirit Awards, čo je omnoho voľnejšia akcia ako Oscary. Takže som mu na vlasy naniesol len trošku stylingového produktu, konkrétne krémovú pomádu Vidal Sassoon, a pridal sprej na lesk a ochranu proti teplu,“ uviedol pre server Kusero.

Na vyhlásenie cien Americkej filmovej akadémie vraj Leto zamieril bez čerstvo umytých vlasov. jeho dvorný vlasový štylista mu len prežehlil pár prameňov. Oscarový herec a člen formácie 30 Seconds to Mars sa v posledných mesiacoch tiež predvádza s takzvaným ombré – teda odfarbenými končekmi vlasov, ktoré sú svetlejšie ako pramienky smerom ku korienkom.

Herec Jared Leto na tohtoročnom vyhlásení... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Jared Leto Herec Jared Leto na tohtoročnom vyhlásení Oscarov. Jeho vlasy neumyli, len prežehlili pár prameňov.

Kusero pre Refinery29 vysvetlil, že Letovi farbil vlasy len raz či dvakrát a nedotkol sa ich pred oscarovým ceremoniálom. Len sme sa s tým pohrali a ono to zafungovalo," doplnil.

Nuž, milé dámy, takže ak sa chystáte na spoločenskú udalosť a túžite práve po takýchto vlasoch, naša rada znie: okrem genetiky stačí dobrá pomáda, žehlička a od vody sa pokojne držte ďalej dlhšie ako 24 hodín. Veď u oscarového fešáka to zafungovalo…

Môžete vyskúšať:

  • hydratačný sprej na vysoký lesk vlasov Moisturising Shine Spray od Toni & Guy dodáva vlasom skutočne žiarivý lesk a zároveň ich zjemní. Aplikuje sa pred fénovaním, ale môžete ho využiť aj na mokré vlasy, ktoré necháte voľne vyschnúť.
  • sprej na ochranu proti teplu Crystal Shine Ultime Essence od Schwarzkopf spája v sebe dve funkcie. Okrem toho, že posilňuje lesk vlasov a oživí aj nevýrazné pramene, obsahuje zložky na ochranu vlasu pred teplom pri fénovaní a žehlení.
  • ľahký fixačný gél FIX MOVE z línie TecniArt od L'Oreál Professionel vlasy upraví, jednotlivé pramene oddelí a zafixuje, no zároveň im ponecháva voľnosť. Má jemnú textúru a nezaťažuje vlasy pri úprave.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #účes #Oscar #Jared Leto #ako dosiahli jeho vlasy

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...