Divoké farby aj jemné pastely - v líčení môžete skúsiť oboje

Trendy v líčení sa v tomto období obmieňajú. S príchodom teplejšieho počasia, odhalenia krkov a dekoltov, ale aj slnečných lúčov smerujú ženy k ľahším a uvoľnenejším lookom.

27.02.2014 07:00
trendy v líčení - farebnosť - inšpirácia Foto:
Farby, farby, farby - fantázii a experimentovaniu sa medze nekladú.
debata

Je to celkom správne. Všetci vizážisti zhodne však hlásia, že v líčení by nemali chýbať farby. Tie sa hodia k jari aj k letu a s ich pomocou sa môže bežná denná úprava stať zábavou a z vás bude zároveň neprehliadnuteľná dá­ma.

Samozrejme, nemusíte bezhlavo nasledovať looky s výraznými farebnými líčidlami. Sýta zelená sa dá zjemniť telovými odtieňmi, pri jasnoružovej môžete zároveň aplikovať neutrálnejšiu vrstvu, prípadne trblietavý tieň a nezabúdajte na výhody tieňovania. Aj ten najvýraznejší očný odtieň sa dá naniesť tak, aby vaše viečka boli farebné, no zároveň pôsobili jemne a vkusne.

Pri rúžovaní sa tiež nemusíte brániť farbám. Ružové, ale aj fialové tóny, cyklamén, či oranžová – to všetko znesú pery najmä v slnečnom počasí. Stále platí pravidlo, že pri výraznom líčení stavte vždy na jednu dominantu tváre.

zväčšiť Jarné líčenie sa bude niesť v znamení sviežich... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
jarné líčenie - trendy - kozmetika Jarné líčenie sa bude niesť v znamení sviežich farieb, ale aj pastelových odtieňov.

Mnoho žien podceňuje líčka, pritom aj tie môžu vďaka správnemu „zdravíčku“ vytvoriť dojem pôvabnej, zdravej a tónovanej pokožky. V lete síce do módy prichádzajú najmä bronzery a zlatisté odtiene, ružové tóny sú však tiež v kurze a vystačíte si pri nich napríklad aj s klasickým základom v podobe krycieho krému, alebo BB-krému. A maskary.

Pre experimentátorky sú stále na trhu dostupné rozličné farebné verzie maskár – nasledujúce mesiace sa však budú niesť najmä v znamení veľkého objemu mihalníc a klasickej čiernej.

Najviac fantázie môžete dopriať svojim nechtom – tie boli farebné už v zime a tento trend pretrváva aj naďalej. Popri sýtych a výrazných tónoch však tentoraz pribudli do nových kolekcií lakov na nechty aj odtiene pastelové, či prípadne nové tóny červených variácií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #tipy #trendy jar-leto 2014

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...