Chystáte sa športovať? Máme tri tipy, ako sa obliecť

Možno ste sa doteraz vyhovárali na nepríjemné počasie, zimu a ľad, ale ak sa skutočne chcete hýbať, spôsob si nájdete. V príjemnom počasí, ktoré panuje, pokojne aj vonku.

24.02.2014 11:00
šport - športová móda - aktívna móda - inšpirácie Foto:
S príchodom teplejšieho počasia mnohí z nás vyrážajú častejšie do prírody a začnú sa intenzívnejšie venovať športu.
debata

Behanie či turistika, aktivity pod holým nebom prospievajú nášmu telu hneď na niekoľkých úrovniach. Okrem benefitov v podobe úbytku hmotnosti či zlepšenia kondície netreba zabúdať ani na to, ako nám šport mení náladu a zlepšuje ju. Vyplavovanie endorfínov po športovom výkone je skrátka na nezaplatenie.

Aj športová móda môže vyzerať štýlovo. Začnite...
Chystáte sa konečne začať cvičiť, behávať,...
+3Chystáte sa konečne začať cvičiť, behávať,...

Samozrejme, pri športe je tiež dôležité, aby ste zvolili správne oblečenie. Či už ide o nadmerné potenie, udržiavanie tepla, no zároveň odvádzanie potu – jednotlivé funkcie by mali spĺňať tričká, športové podprsenky, topy, bundičky, legíny aj tenisky.

zväčšiť Chystáte sa konečne začať cvičiť, behávať,... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
šport - športová móda - aktívna móda - inšpirácie Chystáte sa konečne začať cvičiť, behávať, robiť funkčné tréningy - skrátka hýbať sa? Tak sa na to vybavte.

Športovú garderóbu môžete voliť aj podľa toho, aký druh aktivít preferujete. Je jasné, že niektoré tenisky sú vhodnejšie do športových zariadení pod strechou, iné oceníte aj v „divokejšej“ prírode. Výber v obchodoch je skutočne pestrý, pričom pozitívna správa znie, že športové oblečenie, tzv. active-wear už nakúpite okrem špecializovaných športových značiek aj v obchodoch s príjemnými cenami a pre široké vrstvy. Tak do toho, možno sa inšpirujete aj s nami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #aktivita #športové oblečenie #Outdoor #indoor

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...