Bombery nie sú len pre letcov! V jarnom šatníku musíte mať jednu aj vy

Kabáty, saká, denimové bundy? To všetko stále nosiť môžete, ale túto jar k nim určite musíte pridať aj bomberovú bundu.

19.02.2014 07:00
debata (1)
Bomberové bundičky sú jedným z horúcich trendov... Foto: ZARA
bomberové bundičky - trend - jar 2014 Bomberové bundičky sú jedným z horúcich trendov jari. S neprehliadnuteľnými potlačami v nich budete pútať pozornosť.

Pôvodne letecká či vojenská bunda, ktorú charakterizovali typický jemne nafúknutý strih a úpletové manžety okolo krku, rukávov a pásu, sa do módnych kolekcií dostala už dávno. Teraz sa však vracia v plnej sile a je jedným z horúcich trendov teplejších mesiacov roka.

Bomberová bundička s kvetinovou potlačou patrí...
Výšivky a kvetinové motívy na bomberových...
+11Námornícka modrá dostala veľa priestoru,...

Samozrejme, v ženskej móde dostala bombera celkom novú podobu – a kto by si predstavil, že bude určená len pre nadšenkyne športového štýlu, bude určite prekvapený. Bomberovú bundičku sa objavujú vo veľmi ženských a elegantných verziách s rozličnými potlačami. Kvetiny, káro, brokátový vzor, ázijské maľované motívy či dokonca čipky – to všetko povyšuje bomberovú bundu na súčasť šatníka elegantnej dámy a pokojne je možné zadovážiť si jednu ako súčasť pracovného šatníka.

zväčšiť Bomberové bundičky sú jedným z horúcich trendov... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
bomberové bundičky - trend - jar 2014 Bomberové bundičky sú jedným z horúcich trendov jari. Napriek tomu, ako si ich mnohí predstavujú, je to alternatíva dostatočne elegantná a kombinovateľná aj s garderóbou do práce.

Samozrejme, potom sú tu modely, ktoré majú osloviť predovšetkým mladšiu generáciu. Neónová farebnosť, alebo prvky športovej estetiky univerzitných tímov, výšivky na hrudi či výraznejšie vrecká – výber je skutočne pestrý. Pár modelov dostupných aj na Slovensku sme pre vás vybrali. Inšpirujte sa v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vzory #trend #bombera #jar 2014 #kveitnové motívy

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...