Škaredé vianočné svetre za vyše 400 eur. Idú na dračku!

Pri otváracom ceremoniáli olympijských hier v Soči zaplavila americká výprava štadión morom ručne pletených červeno-modro-bielych svetrov.

10.02.2014 15:48
debata (2)
zväčšiť Hokejista Zach Parise a hokejistka Julie Chu v... Foto: Reuters, RALPH LAUREN
Zach Parise a hokejistka Julie Chu Hokejista Zach Parise a hokejistka Julie Chu v oficiálnej rovnošate americkej olympijskej výpravy. Tieto svetre od Ralpha Laurena idú na dračku.

Zatiaľ čo niektorí ospevovali svetre z dielne návrhára Ralpha Laurena ako „klasicky americké a vlastenecké“, iní im dali prívlastok „škaredý vianočný sveter“.

Napriek týmto zmiešaným recenziám sú ale svetre za 595 dolárov (436 eur) a k nim ladiace nohavice za 195 dolárov (142 eur) na internetových stránkach Ralpha Laurena už vypredané, napísal internetový server Huffington Post.

Pre tých, ktorí by po vlastnom kúsku americkej olympijskej módnej histórie neodolateľne túžili, sa pár svetrov predáva na internetovom aukčnom serveri eBay, no ich ceny už dosahujú hranicu 3000 dolárov (približne 2 200 eur).

Olympiáda v Soči bola pre Ralpha Laurena štvrtou príležitosťou navrhnúť rovnošaty pre amerických olympionikov. Kým oblečenie pre začatie letných olympijských hier v Londýne sa šilo v Číne, čo vyvolalo značnú kritiku, tentoraz sa Lauren rozhodol pre americké výrobcu.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Ralph Lauren #sveter

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...