Fuchsia či cyklámen? V týchto tónoch bude z vás očarujúca dáma

Farbou roka 2014 má byť podľa odborníkov tón žiarivej orchidey. Jeho variácie však prenikajú do šatníka tiež. Či už v sýtejšom ružovom tóne, alebo výraznejšej fialovej.

04.02.2014 10:00
debata
Tóny cyklámenovej či fuchsiovej na šatách z vás... Foto: SISLEY
cyklámenová - fuchsiová - inšpirácie Tóny cyklámenovej či fuchsiovej na šatách z vás spravia elegantnú hviezdu pracovných stretnutí.

Farebné tóny fuchsiovej, cyklámenovej, neónovej ružovej či temnofialovej sa zaradili do zoznamu „must-have“ kúskov nasledujúcich mesiacov. Ich intenzita a farebnosť dokážu s outfitom skutočné zázraky.

Tóny cyklámenovej či fuchsiovej na šatách z vás...
Model šiat H&M.
+9Odtiene fuchsiovej, cyklámenovej a neónovej...

Vôbec nemusíte voliť výraznú farebnosť od hlavy po päty. Postačí jeden kľúčový kus odevu, okolo ktorého následne dotvoríte zvyšok. Pokiaľ patríte k dámam s láskou k elegancii a ženskosti, nebojte sa voliť fuchsiové šaty. Puzdrový strih, decentná dĺžka a vhodne zvolené doplnky z vás spravia najpôvabnejšiu dámu kancelárie.

Ak sa necítite na šaty či nohavice, skúste to s doplnkami. Topánky vo výraznom farebnom tóne môžu podčiarknuť garderóbu v sivých či čiernych tónoch. Krásne ukážu aj v kombinácii s denimom – či už atramentovomodrými džínsami, alebo spranými svetlými džínsami.

zväčšiť Odtiene fuchsiovej, cyklámenovej a neónovej... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
fuchsiová - cyklámenová - farebné tóny v kurze - inšpirácia - jar-leto 2014 Odtiene fuchsiovej, cyklámenovej a neónovej ružovej budú hitom v šatníku jarných mesiacov.
debata chyba
Viac na túto tému: #fialová #inšpirácie #fuchsiová #cyklámenová - farebné tóny jari

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...