Zažiarte v žltej: Vyberte si kúsky v kľúčových odtieňoch jari

V módnych kolekciách ste ju mohli nájsť počas minulej jari a v sýtejších odtieňoch bodovala aj na jeseň. Žltá je však späť v plnej sile.

21.01.2014 10:00
debata
Pastelové tóny žltej, ružovej či mentolovej v... Foto: Marks & Spencer
Marks & Spencer - lookbook - jar-leto 2014 Pastelové tóny žltej, ružovej či mentolovej v kombinácii s neutrálnymi odtieňmi budú základom pre garderóbu žien s láskou k minimalizmu.

Svieži a jasný tón farby, ktorá je pre oko neprehliadnuteľná, sa stal súčasťou jarných kolekcií, ktoré postupne začali zapĺňať pulty obchodov. Niet divu, práve tóny žltej totiž najviac evokujú rozkvitnuté narcisy, prebúdzanie sa kvetín či dlhšie slnečné dni.

Pri výbere či dopĺňaní garderóby so žltými kúskami môžete tento rok staviť najmä na pastelové odtiene. Ich jemnosť a nežnosť sa dá dobre zužitkovať najmä pri formovaní elegantnej a ženskej garderóby do práce. V móde je aj kombinácia žltej s bielou – zväčša na čipkovaných kúskoch, kde čipka vytvára kontrast s farebnou podšívkou.

zväčšiť Vyskúšajte vstúpiť do nového roka v žltých... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
žltá - tóny - trend - jar 2014 Vyskúšajte vstúpiť do nového roka v žltých farbách.

Tóny farby slnka majú svoje miesto aj v športovejšej móde – či už je reč o teniskách na cvičenie, alebo voľný čas, prípadne teplákové mikiny a legíny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #JAR #trend #žltá farba

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...