Dizajnérka Veronika Hložníková: Slovenky majú vkus

Plesová sezóna odštartuje už o pár dní v historickej budove Opery Slovenského národného divadla. Na podujatí určite nebude chýbať ani Veronika Hložníková. Či už osobne, alebo prostredníctvom svojich modelov.

07.01.2014 17:40
Veronika Hložníková Foto:
Dizajnérka Veronika Hložníková (vľavo) s modelkou v šatách z jej ateliéru.
debata

Dizajnérka, ktorá oblieka mnohé známe dámy, si myslí, že Slovenky majú vkus. Často to dokáže porovnávať so zahraničnými klientkami. Vie, že domáce ženy majú cit. „Slovenky majú jemnocit a vedia veci poňať veľkolepo. Niekedy síce až moc, ale majú cit, aby v šatách vyzerali dobre,“ vysvetlila Hložníková.

„Samozrejme, nie každý, ale väčšina ľudí, aj tých, ktorých sledujeme na obrazovke, majú cit a vedia zvoliť. Keď sa zveria do rúk návrhárov, je to ešte o to lepšie, pretože každý slovenský návrhár si klienta uctí tým, že urobí model čo najlepšie. Páči sa mi, keď na spoločenských akciách vidieť modely slovenských návrhárov, ktoré sú prepracované a žena v nich vyzerá dobre,“ skonštatovala návrhárka.

O konkrétnych trendoch sezóny nehovorí rada. Podľa nej je totiž ťažké určiť pár konkrétnych. „Móda je momentálne taká benevolentná, že je zbytočné hovoriť, čo určite by si ženy mali obliecť a čo nie. Netreba možnosti ohraničovať,“ vyhlásila autorka mnohých spoločenských šiat.

„Mne sa páči predovšetkým, keď človek vychádza sám zo seba. Ženy by sa mali riadiť prvotne vlastným pocitom, v čom sa cítia dobre. Nie za každú cenu nejakými horúcimi módnymi trendmi. Na človeku je hneď vidieť, keď má niečo na sebe nasilu,“ doplnila Hložníková.

Topmodelka Zuzana Mačasová v kreácii od Fera...
Modelka Miroslava Luberdová v kreácii od Fera...
+50Modelka v kreácii od Fera Mikloška na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trendy #vkus #Veronika Hložníková #plesová módy

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...