Darčekový špeciál: Čím obdarovať mamu, sestru, kamošku - časť II.

Tipy na podarúnky pre ženy, ktoré určite inšpirujú obe pohlavia, prinášame v druhej časti. Inšpirujte sa s nami.

06.12.2013 07:00
debata
darčeky - tipy na Vianoce

OSis+ Blow & Go SMOOTH

Je tou správnou voľbou pri docielení luxusnej hebkosti s okamžitým antistatickým účinkom. Dosiahnite profesionálny výsledok už za pár minút. A vôbec sa nečudujte, koľko kolegov sa za vami obzrie alebo sa vás spýta, kedy ste stihli ísť ku svojmu kaderníkovi.

Trend z kaderníckych salónov Blow & Go rozšírený najmä v USA prichádza teraz do salónov Schwarzkopf Professional po celom svete. Oba inovatívne stylingové prípravky nájdete v partnerských salónoch Schwarzkopf Professional aj na Slovensku.
Orientačná cena: 12,90 eura/ 200 ml

darčeky - tipy na Vianoce

Dolce Gusto MiniMe

Obľuba kapsulových kávovarov stále rastie a niet sa čomu čudovať. Poskytujú totiž nielen veľký výber kapsúl na prípravu chutných nápojov, ale aj štýlový dizajn, malé rozmery a dostupnú cenu. Nescafé Dolce Gusto prináša pred Vianocami ďalší model, ktorý očarí oko i chuťové poháriky. Kávovar Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe vyniká výstupným tlakom čerpadla 15 barov, ktorý zaručuje prípravu kvalitného espressa už za 15 sekúnd. Tlak je porovnateľný s profesionálnymi kávovarmi. Súčasná široká ponuka 32 druhov nielen teplých, ale aj studených nápojov (espresso, latte nápoje, čokolády, čaje) je úplne uspokojivá. DOLCE GUSTO MiniMe má automatický systém ovládania, ktorý sám zastaví tok vody cez kapsulu pripravovanej kávy. Odporúčané množstvo vody je uvedené na každej kapsule, rovnako ako na každej škatuľke s kapsulami. Pri studených nápojoch je špeciálne zdôraznená studená príprava (bez použitia teplej vody). Kávovary sú na trhu vo farebných variáciách: čierno-sivý, béžovo-červený a bielo-sivý.
Orientačná cena: 99 €

darčeky - tipy na Vianoce

Gliss Kur Ultimate Oil Elixír & Complete

Poteší dámy, ktoré túžia po regenerácii vlasov a precíznom stylingu. Šampón, kondicionér a ošetrujúce sérum sú trojicou, ktorá pomocou zloženia Nutri Repair obnovuje poškodenú štruktúru vlasov a vypĺňa trhliny na ich povrchu. Finálnu bodku dodá účesu lak na vlasy Taft Keratin Complete, ktorý vlasy posilní a zafixuje až na 48 hodín.
Orientačná cena: od 9,99 eur

darčeky - tipy na Vianoce

UltraMix Pro

Okrem pekného dizajnu model vnesie do domova to najlepšie z profesionálnych kuchýň. Je správnou voľbou pre tých, ktorí sami radi skúšajú rôznorodé gastronomické špeciality. Mixér poľahky pripraví hladké mliečne kokteily, krémové polievky či nadýchanú šľahačku.

Veľký sekáč si poradí s tvrdými plodmi a dvojité šľahacie metly pripravia nadýchané polevy. Mixér má predlženú 25 cm dlhú nohu a zvon navrhnutý tak, že ho môžete použiť priamo v nádobách, presne tak, ako to robia profesionálni kuchári.
Orientačná cena: 89,90 €

darčeky - tipy na Vianoce

Mobivenal micro

Zbavte sa kŕčových žíl pomocou Mobivenalu micro od slovenskej farmaceutickej spoločnosti VULM, ktorý napomáha znižovanie pocitu ťažkých nôh a prispieva k dobrej cirkulácií krvi v drobných cievach. Okrem toho môže priaznivo ovplyvňovať stav žíl, znížiť pocit unavených, opuchnutých a bolestivých nôh, priaznivo pôsobí na popraskané drobné žilky a pomáha pri hemoroidoch. Výživový doplnok obsahuje aescín – protiopuchovú, protizápalovú látku, diosmin a hesperidín.
Orientačná cena: 6,60 eura (30 tabl.)

darčeky - tipy na Vianoce

Garnier BB v darčekovom balení

Obľúbený BB cream v kombinácii s jemným odličovačom očí potešia ako vianočný darček takmer každú dámu. Vďaka BB Creamu, ktorý poskytuje 5 účinkov jedným ťahom, môže mať každá žena udržiavanú a príťažlivú pleť. Bonusom je kozmetická taštička, v ktorej sa oba prípravky predávajú.
Orientačná cena: 9,99 eur

darčeky - tipy na Vianoce

Braun SE 7791

Dámsky epilátor Braun SE 7791 Wet&Dry Bloom má epilačnú hlavu so 40 špeciálne usporiadanými pinzetami, systém „HairLift“ pre napriamenie chĺpkov, technológiu vyhladzovania Gillette Venus, ktorá odstráni zvyšné chĺpky. Je úplne vodotesný a môžete ho používať aj pod vodou. Osvetlenie SmartLight odhalí aj tie najjemnejšie chĺpky. 30-minútová prevádzka s akumulátorom, doba nabíjania: 60 min.
Orientačná cena: 144 €

darčeky - tipy na Vianoce

Parfum Killer Queen by Katy Perry

Vôňa Killer Queen od známej americkej speváčky je na trhu len pár týždňov, ale výrobca ju pripravil aj vo vianočnom vydaní, ktoré okrem parfémovanej vody obsahuje aj telový krém a sprchový gél. Základ vône tvoria lesné plody, kráľovská slivka, jazmín a lahodná pralinka.
Orientačná cena: 28 eur

darčeky - tipy na Vianoce

Poháre na šampanské

Hneď po vianočných sviatkoch prichádza Silvester a s ním vítanie Nového roka. S čašami od Ikea potešíte kamarátku či rodičov, ak si budú môcť pripiť z pekných pohárov. Sklenené poháre na šampanské so zimným vzorom sú vhodné aj do umývačky riadu. Ich obsah je 18 centilitrov.
Orientačná cena: 4,99 eur za 2 kusy

darčeky - tipy na Vianoce

Brush Active Volume & Shine

Teplovzdušná kefa Rowenta, vďaka ktorej vaše vlasy vysušíte a zároveň upravíte v jednom kroku. Na úpravu vlasov už nebudete potrebovať množstvo pomôcok – hrebene, kefy, fény, kulmy, či nátačky. Otáčavá sušiaca kefa dodá vlasom objem a lesk a to za pár minút. Vďaka unikátnemu konceptu 2 v 1 sa vlasy sušia a zároveň upravujú jedným prístrojom a jedným ťahom. Teplým vzduchom vlasy vysušíte a studeným zafixujete.
Orientačná cena: 58,90 eur

darčeky - tipy na Vianoce

Prívesok na kľúče Michael Kors

Americká značka, ktorá sa teší čoraz väčšej obľube, je dostupná v rakúskom outlete v Parndorfe. Prívesok na kľúčenku v ružovkastých tónoch poteší určite mladšie aj staršie ročníky.
Orientačná cena: 19 eur

darčeky - tipy na Vianoce

Ducray Anastim

Vlasové tonikum proti vypadávaniu v ampulkách zabraňuje vypadávaniu vlasov, stimuluje rast nových a silnejších vlasov a predlžuje ich rastovú fázu. Balenie obsahuje 8 ampuliek po 7,5 ml, pričom jednu ampulku je vhodné podľa návodu použiť na tri aplikácie v jednom týždni.
Orientačná cena: 42 eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kozmetika #Vianoce #darčeky #tipy na darčeky #elektronika

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...