Nohy v teple - pančuchy či ponožky do zimy: máme pre vás tipy!

Chladné počasie nie je príjemné na žiadnu odhalenú časť pokožky. Dámy aj preto, že musia či chcú chodiť často v sukni, trpia pod tenučkými pančuchami pomerne často.

05.12.2013 10:00
debata (3)
zväčšiť Nebojte sa vzorov a výrazných farieb - v... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
pančuchy. podkolienky, ponožky Nebojte sa vzorov a výrazných farieb - v prípade pančúch, ale aj návlekov sú moderné.

V súčasnosti je však už úplne zbytočné mučiť svoje telo a drkotať zubami len preto, aby ste uspokojili svoje predstavy o elegantnej dáme v telových pančuchách. Rozmanitá ponuka na trhu je bohatá nielen, čo sa týka klasiky, ale aj štýlových a moderných pančúch s rozličnými vzormi a štruktúrami.

Elegantné dámske podkolienky v trendovej sivej...
Teplé ponožky sú vhodné na výlet do hôr, ale aj...
+9Vzorované podkolienky vo veselých farbách...

Dámy si môžu vyberať z pančuchových nohavíc rozličnej hrúbky. Kým najtenšie verzie ocenia v lete, hrubšie pančuchy budú pre nich tým najlepším pomocníkom do zimy. Dnešné technológie pritom už umožňujú, že vizuálne nevidieť veľký rozdiel na nohách.

Z trendov túto zimu dominujú tmavšie tóny a predovšetkým je v kurze sivá či tmavohnedá s drobným vzorom. Čierna klasika zostala. Populárne sú aj variácie na zvieracie potlače či potom výrazné farby ako horčicová, fialová, fuchsiová či kráľovská modrá.

zväčšiť Nebojte sa vzorov a výrazných farieb - v... Foto: archív firiem, koláž: Zdeno Gáfrik
pančuchy, podkolienky a ponožky na jeseň a zimu - tipy a trendy 2013 Nebojte sa vzorov a výrazných farieb - v prípade ponožiek, ale aj návlekov sú moderné.

V prípade podkolienok a ponožiek, ktoré sa nosia k ležérnejšej garderóbe, ale ktoré môžete zužitkovať aj pri nohavicovom kostýme, platia podobné trendy. Ponožky sú však ešte o niečo výraznejšie a „bláznivejšie“ než pančuchy. Pri ponožkách môžete experimentovať s farbou, motívmi (aktuálne vianočné určite nájdete na pultoch). Nosia sa tiež ponožky s čipkovým lemom alebo výrzanejším reliéfnym zdobením.

Pre dámy, ktoré sa nechcú vzdať klasických telových pančúch a chcú prekabátiť zimu, sú k dispozícii vlnené návleky. Tie môžete po príchode do práce ľahko zrolovať a odložiť do tašky. Znovu ich vytiahnete v chladný večer na cestu domov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vzory #trendy #ponožky #pančuchy #nohy v teple

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...