Veľký darčekový špeciál: Tipy, čím obdarovať mamu, sestru, kamošku

Čas hľadania vhodných darčekov odštartoval naplno. Obdariť manžela možno nie je až také náročné, ale čo napríklad darovať mame, dcére, sestre, dobrej kamarátke? Tipy na podarúnky pre ženy, ktoré určite inšpirujú obe pohlavia, prinášame v prvej časti. Druhej sa dočkáte o pár dní.

04.12.2013 07:00
debata
Foto: David Hutton
darčeky - tipy na Vianoce

Remington CI 9522 Styler Pearl Pro Curl

Remington CI 9522 Styler Pearl Pro Curl je špeciálna kulma, na ktorú je potrebné natáčať pramienky do tvaru osmičky. Vzniknú štýlové veľké kučery. Kulma má keramický povrch s čiastočkami perál pre dokonalé rozloženie teploty a chladené konce pre bezpečné používanie. K príslušenstvu patrí aj rukavica. Digitálny displej, nastavenie teploty od 130 do 210 °C, 9 stupňov nastavenia teploty, rýchle zahriatie do 30 s.
Orientačná cena: 29 €

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Ziaja Kozie mlieko

Pod vianočným stromčekom poteší azda najobľúbenejšia línia Kozie mlieko. Kazeta obsahuje mlieko a tonikum 2 v 1, denný a nočný pleťový krém. Prípravky sú vhodné pre všetky typy pleti, dokonca aj pre pleť so sklonom k výraznému vysušovaniu a ekzémom. Komplex zložiek z kozieho mlieka je bohatý na proteíny, organické kyseliny, lipidy, uhľohydráty, vitamín A a D. Ich vstrebávaním sa pokožka stáva pružnejšou, vláčnejšou a dokonale hydratovanou. Kozie mlieko na pokožku pôsobí omladzujúco a oneskoruje procesy starnutia. Hovorí sa mu aj „elixír krásy a mladosti“.
Orientačná cena: 13,99 eura

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Doplnok kĺbovej výživy Colafit

Vynovený Colafit s vitamínom C je určený na kĺby, ktoré chráni a vyživuje. Navyše sa postará aj o posilnenie stavby nechtov, vlasov a pokožky. Ako jediný výživový doplnok obsahuje vysoko čistú, úplnú molekulu kolagénu v kryštalickej podobe, a to až 99,9 %. Rozmaznávajte svojich blízkych a darujte im Colafit teraz v podobe dva v jednom aj s vitamínom C.
Orientačná cena: od 10,50 eur za 60 toboliek

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

PerfectCare Pure od Philipsu

Skvele kombinuje výhody parného generátora a bežnej žehličky. Bez zbytočných nastavovaní bezpečne vyžehlí všetky kusy oblečenia vhodného na žehlenie, hoci aj bavlnu a syntetiku hneď po sebe. K rýchlosti prispieva aj nová žehliaca platňa s perfektnou kĺzavosťou. Technológia Pure Steam Cartridge zabezpečí až 99¤% pary bez vodného kameňa. PerfectCare Pure príjemne prekvapí svojou veľkosťou, vďaka ktorej sa hodí aj do domácností s menším úložným priestorom. Nádrž na vodu je napriek tomu dostatočne veľká, s objemom 1,5 litra môžete nerušene žehliť až 2,5 hodiny.
Orientačná cena: 179,99 eura

Foto: archív firmy
tipy na vianočné darčeky

Big City Life balíček od Maybelline

Obsahuje novú riasenku Big Eyes, ktorá má dva hrebienky – jeden na horné a druhý na dolné riasy.

Spolu s ňou nájde obdarovaná aj očnú linku Master precise v obľúbenej čiernej farbe.

Vďaka obom prípravkom sa oči pri líčení doširoka otvoria a dostanú prenikavý vzhľad.
Orientačná cena: 9,99 eur

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Wobenzym

Darujte pod stromček enzýmy pre celú rodinu vo voľnopredajnom lieku Wobenzym. Posilňujú oslabený imunitný systém a vďaka tomu pomáhajú proti opakovaným zápalom dýchacích ciest, ako sú chrípky, angíny, prechladnutia a pod. Navyše urýchľujú hojenie po úrazoch a operáciách a pôsobia proti opuchom a zápalom kdekoľvek v našom organizme. Liek Wobenzym pomáha vo svete už viac ako 45 rokov a jeho účinok potvrdzujú početné klinické štúdie.

Orientačná cena: 800 tabliet od 100 eur, 200 tabliet od 33 eur

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Pančuchy Gatta s trblietavým vzorom na silvestrovskú párty

Ozdobné ligotavé prvky boli vytvorené špeciálnou technológiou, vďaka čomu ostávajú pančuchové nohavice mäkké a príjemné na dotyk.

K dispozícii sú v niekoľkých hrúbkach, a preto, ak si vyberiete tie hrubšie, nebude vám zima ani vonku počas ohňostroja.

Orientačná cena: od 6,50 eur

Rapidoceutical

Ide o spojenie tradičných rastlinných výťažkov s biotechnologicky účinnými látkami. Prvá skupina látok v priebehu niekoľkých minút radikálne a až na 12 hodín zmenší a odstráni vrásky. Druhú skupinu tvoria účinné látky, ktoré pôsobia postupne a dlhodobo. Rapidoceutical tak rýchlo a účinne redukuje tvorbu vrások, vyhladzuje ryhy na tvári a odstraňuje stopy únavy a stresu. Má okamžitý a viditeľný účinok, znižuje výskyt vrások spôsobených stresom, mimikou a starnutím, okamžite vyvoláva dojem mladistvého vzhľadu a hladkej pokožky.

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Pleť dostáva okamžitý hladký, žiarivý efekt. Na pokožke sa vytvárajú pružné vrstvy, ktoré sa počas vstrebávania sťahujú a tým pleť spevňujú. Vytvorená vrstva sťahuje pokožku a vyhladí jemné vrásky. Emulzia sa aplikuje masážou priamo na vrásky. Bezpečne a účinne zmenšuje viditeľné jemné línie a vrásky v tvári, zväčšené póry, jazvy po akné a iné príznaky starnutia.
Orientačná cena: 39,50 eura (30 ml)

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Samolepiaca podprsenka

Módny trend a ideálny doplnok v jednom. Neviditeľná, silikónová, samolepiaca, samodržiaca alebo nalepovacia podprsenka.

To všetko sú mimoriadne výstižné prívlastky pre najnovší módny trend bez ramienok a chrbtového zapínania.

Značka NuBra predstavuje novú definíciu slobody v móde. Keď ju spoznáte, bez jej pomoci si váš každodenný „catwalk“ budete vedieť predstaviť už iba veľmi ťažko.

Orientačná cena: 19,90 – 44,90 eura

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Vianočný balíček Rimmel London

Tento darček určite ocení vaša dospievajúca dcéra.

Obsahuje maskaru na výrazný objem ScandalEyes a okrem nej tiež lesk na pery Vinyl Gloss a odličovač očného mejkapu.

Orientačná cena: 12,99 €.

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Parfum v darčekovom balení Sí by Giorgio Armani

Najnovšia vôňa z dielne talianskeho dizajnéra, ktorej tvárou sa stala herečka Cate Blanchett, je zmyselná a veľmi ženská. Na pokožke vydrží dlho a prevonia ju nezameniteľným spôsobom. Vo vianočnom balení sa predáva okrem parfumovanej vody aj telové mlieko a sprchovací gél.

Orientačná cena: 78 eur

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Darčekový set Mini pleťových masiek Planet Spa

Tento darček ocenia všetky experimentátorky a nadšenkyne starostlivosti o krásu. Prípadne môže uspokojiť potreby trojgeneračnej domácnosti, kde si pravidlne aplikujú na pleť skrášľovacie masky dcéra, mama aj stará mama. Obsahuje masku s ílom z tureckých kúpeľov, k tomu tiež masky s citrónovou trávou a masky s výťažkom z lekna. K dipozícii sú z každého druhu 4 balenia po 5 ml prípravku.
Orientačná cena: 7,80 eur

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Elektrický hrniec na punč a varené víno Tchibo

Najmä v zimnom období oceníte túto novinku, ktorá ľahko vyrobí punč či varené víno.

Sedemlitrový hrniec má k dispozícii výčapný kohútik a tlačidlo na samostatnú varnú funkciu, trojstupňový spínač s dvomi kontrolkami a protišmykové silikónové nožičky. Kryt je z ušľachtilej o­cele.

Orientačná cena: 59,95 Eur

Foto: archív firmy
darčeky - tipy na Vianoce

Spevňujúca starostlivosť od Dermacol

Push-up krém spevňuje pokožku pŕs a dekoltu vďaka extraktu z morských rias a komplexu rastlinných extraktov. Látky majú významný regeneračný a vypínací efekt, vracajú pokožke pružnosť a zároveň pôsobia ako prevencia proti jej ochabovaniu. Ošetrujúce zloženie s prírodným olivovým a avokádovým olejom vyživuje, regeneruje a zabraňuje vysušovaniu pokožky. Je vhodný ako prevencia proti striám a ochabovaniu pokožky počas tehotenstva a redukčných diét.
Orientačná cena: 11,49 eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #darčeky #darčekový špeciál #tipy na darčeky

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...